Gardner Covert Dark Wide Gape Talon Tip
Gardner Covert Dark Wide Gape Talon Tip

Gardner Covert Dark Wide Gape Talon Tip

DWGTTCH6
€ 5,99
Incl. BTW

De Covert Dark Wide Gape Talon Tip is de nieuwste incarnatie in een lange lijn van 'Talon Tip' snavelhaken; waarbij de nieuwste versie de volledige Covert Dark-upgrade krijgt, te beginnen met het belangrijkste snavelpunt zelf.

We hebben de vorm en lengte van het punt van de Wide Gape Talon Tip veranderd; dus het is nu een mooie lange bocht die langer, slanker en veel scherper is dan voorheen. Deze nieuwe langere punten zijn een belangrijke verbetering die ervoor zorgt dat de haak nog sneller prikt en gemakkelijker penetreert.

Deze nieuwste Covert Dark-versie bevat de nieuwe, geripte Covert Dark plating. Deze matte afwerking biedt nog steeds uitstekende camouflage, maar zorgt er ook voor dat we de haakpunten absoluut ongerept en vlijmscherp houden. Covert Dark is een super dunne enkele gegalvaniseerde laag; en de verminderde hantering tijdens het afwerkingsproces zorgt ervoor dat de punten zo scherp blijven als het moment waarop ze werden gemaakt.

Gardner heeft ook alle patronen in de Covert Dark-haakreeks, van standaard veranderende vorm naar een micro-weerhaakformaat, geüpgraded. Deze verandering biedt twee belangrijke voordelen. Ten eerste vereisen veel commerciële visserijen dat vissers patronen gebruiken met kleine weerhaken, omdat het vriendelijker is voor de mond van de vis, en ten tweede zijn microhaken met weerhaken sterker omdat minder draad wordt afgesneden om de weerhaak te vormen.

De combinatie van een 5 ° in-gedraaid oog en het snavelpunt op de Wide Gape Talon Tip zorgt zeker voor extreem positieve haakgrepen, omdat de hoek wordt ingesteld op de optimale hoek van de lade om ervoor te zorgen dat de haak naar binnen en naar binnen blijft. De manier waarop de haak penetreert, omdat deze wordt ingetrokken door de richtingskracht van het haakoog, is eenvoudigweg perfect.

Het grote voordeel van een afgevlakte punt heeft te maken met hoe het punt eerst aanslaat. Wanneer het de hoek van het punt begint vast te houden, helpt het natuurlijk om het haakpunt in positie te houden, zelfs als de vis probeert om de boorstok los te schudden (dit is vooral handig als je op een weerhaakloze regelslocatie gaat hengelen). Een ander voordeel is dat het minder waarschijnlijk is dat het punt wordt omgedraaid of beschadigd wanneer u over grind of andere ruwe soorten meerbed vist, meestal grote stenen die grindstaven vormen op grindgroeven.

Covert Dark Wide Gape Talon Tips zijn vervaardigd uit dezelfde 'bomvrije' supersterke gesmede draad van de originele Talon Tip-patronen.

Gardner Dark Wide Gape Talon Tip hooks functie:

  • Covert Dark matte afwerking.

  • Medium schacht en 5 graden in-gedraaid oog.

  • Micro Barb.

  • Langere, scherpere, chemisch geëtste puntige punt.

  • Vervaardigd van extra sterk gesmeed, dubbel getemperd koolstofstaal draad voor sterkte.

  • Geleverd als 10 haken per pakket.

Maat
  • 4
  • 6
  • 8
  • 10

Maat
4,6,8,10
Gardner
Nieuw
5060218457442

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking