Leefnetten

€ 62,99
Dit slijtvaste bewaarnet is gemaakt van het zogenaamde "carp friendly ultra fine mesh"-materiaal. Het unieke en robuste connectieblok is uitgevoerd met 2 schroefdraden. De eerste draad is geplaatst in horizontale positie en kan 360° gedraaid worden. Dit biedt de mogelijkheid het net in elke gewenste positie ten opzichte van de zitmandpoot te plaatsen....
Preston Quick Dry Keepnet Fix Angle Preston Quick Dry Keepnet Fix Angle 2
Laatste items in voorraad
€ 69,99
De Preston Quick dry netten zijn gemaakt van een snel drogend net materiaal.De netten zijn leverbaar in verschillende lengtes en beschikken over het al jarenlang beproefde stevige koppelstuk.
Tubertini Leefnet SQR Carp
Laatste items in voorraad
Leefnetten

Tubertini Leefnet SQR Carp

58A23XX
€ 63,99
Leefnet met stevig polypropyleen net en aluminium ringen. De vorm van het net en de eerste cirkel is perfect vierkant met een afmeting van 45 x 45 cm. Met deze afmeting kan u het gebruik van meerdere netten optimaal inzetten, alsook verplicht in veel visserijen. 
Tubertini Leefnettentas Hydro
Laatste items in voorraad
€ 36,99
Tubertini Leefnettentas Hydro: Volledig gemaakt van plastic materiaal met waterdichte Tubertini's ritsen om verlies of afgifte van onaangename geuren te voorkomen. Het enkele hoofdcompartiment biedt plaats aan veel leefnetten en schepnetkoppen. voorzien draagbeugels.
Preston Space Saver Keepnet Preston Space Saver Keepnet 2
Laatste items in voorraad
Leefnetten

Preston Space Saver Keepnet

P0140017
€ 49,99
Innovatieve, omgekeerde topring maakt het mogelijk om meerdere leefnetten voor je zitkist te plaatsen Beproefd Fix Angle systeem om het net mee vast te zetten. Door middel van een een leefnetsteun met een quick lock adapter is het leefnetnet eenvoudig aan de zitkist te bevestigen.De 2,5 m versie heeft Carp Mesh, de 3 m versie heeft Quick Dry Mesh
Item 1-6 van 6 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking