Elastiek & accessoires

Accessoires

Preston Internal PTFE Bushes

P0020054
€ 3,99
The Internal PTFE Bushes are constructed from a very high quality PTFE for superior elastic flow and performance.The bushes are uniquely shaped to allow elastic to flow freely from the end of the pole section.The Internal PTFE Bushes come in nine different sizes from 1.5mm right through to 4.8mm, covering a diverse range of fishing situations.
Witvis

Daiwa Hydrolastic

MWHYLW
€ 23,99
Daiwa hydrolastic is een hol elastiek gevuld met een geheime vloeistof. Voordeel van de vloeistof is dat het elastiek niet samen gedrukt kan worden tijdens het uitrekken. Het elastiek rekt eerst en vervolgens worden de holle ruimte langzaam opgevult met de vloeistof. Daiwa hydrolastic zal daarom makkelijker uit de hengel glijden en rekt veel meerAltijd...
Drennan Bungee Connectors Drennan Bungee Connectors 2
Laatste items in voorraad
Accessoires

Drennan Bungee Connectors

TOCNB001
€ 2,95
Bungee Connectors are ideal for hollow elastic such as Drennan Carp Bungee. The combination of a semi-flexible bulbous bead and a tough nylon cone for attachment provides the ideal setup for all diameters of Drennan Carp Bungee and other tubular elastics. Connector Beads work best when used in conjunction with the correct size of PTFE Bungee Bush. Medium...
Accessoires

Drennan Winder Bung

TOWB001
€ 5,85
Geproduceerd in een extra sterk, ultralicht materiaal met voldoende ruimte om reserve elastiek op te slaan. De windersectie heeft een zwaluwstaartverbinding waardoor deze kan worden gescheiden van de taps toelopende stop en kan indien nodig gemakkelijk opnieuw worden geassembleerd. Het taps toelopende conusgedeelte heeft ook een klein afvoerkanaal aan...
Matrix Slik Hybrid Elastic Matrix Slik Hybrid Elastic 2
Laatste items in voorraad
€ 9,99
SLIK Elastic is een revolutionaire serie elastiek die de perfecte hybride is tussen massief en hol elastiek. Het biedt alle voordelen van hol elastiek, maar zonder de kans dat het plat wordt of dat er luchtbellen worden gevormd. SLIK biedt ongeëvenaarde rek en supersnelle intrekking. Zeer gladde afwerking voor minimale wrijving, zodat in alle...
Accessoires

Preston C-Drome Elastic Connectors

P0020043
€ 3,50
Deze extra grote C-Drome Elastiek Connectors zijn geschikt om al het C-Drome Power Hollo Elastiek aan te bevestigen. Deze connectors worden per 2 stuks geleverd. Perfect te combineren met de C-drome Ptfe Bushes.
Accessoires

Preston Micro Extreme Connector

MCONRS
€ 2,49
Slip Extreme Connectors are similar to Preston Slip Connectors but have an almost fluorescent colour. Available in four different colours the Micro Extreme Connector is designed for elastics up to size 6.
Accessoires

Cresta Pole Gear External PTFE Bush

4720-1500-6
€ 2,35
Deze busjes zijn gemaakt van 100% PTFE. Ze zijn ontwikkeld om elastiek en lijnbeschadiging te voorkomen. Verkrijgbaar in 8 verschillende maten om aan de vraag van iedere visser te voldoen.
Accessoires

Preston Pulla Bung

BUNG15
€ 4,99
Met de Preston Pulla Bung bent u in staat om het elastiek strakker te trekken nadat de topset is los gehaald. Zo kunt u lichter elastiek gebruiken en hoeft u sterke vis niet meer met het 5e of zelfs 6e deel af te drillen.
Accessoires

Cresta Dacron Connector

4720-1990
€ 2,85
Speciale connector met een stijve, gevlochten en gecoate aanknooplijn die je hoofdlijn weghoudt van je hengeltop. Dit voorkomt het rond je hengel draaien van de lijn en mindert het risico op verspelen van de vis. De traanvormige zacht rubberen kraal functioneert als stopper die voorkomt dat het water in de hengeltop kan binnendringen.
€ 7,99
We've Developed an incredibly diverse selection of different elastics, silicone, connectors, line and hooks throughout the C-Drome accessories range. Every item has been rigorously tested by our expert team of carpodrome consultants in the most extreme conditions and designed around one concept - durability!
Witvis

Drennan Bungee

TOCBG004
€ 15,95
De Drennan Carp Bungee is van een nieuwe generatie holle elastiek. Deze sterke dubbelwandige holle elastiek rekt verrassend soepel en de fluo kleur maakt hem zeer goed zichtbaar. De Carp Bungee wordt geleverd op een lengte van 3 meter, inclusief een bijpassende lijn connector.
Accessoires

Preston Slip System Stora Bung

BUNG11
€ 4,99
Met de Stora Bung van Preston Innovations bevestigd u uw elastiek in uw vaste hengel. De lichtgewicht stop heeft een intern oprolmechanisme dat reserve elastiek vasthoudt, waardoor elastische spanning snel en gemakkelijk kan worden aangepast.
Cresta Winder Bung With Extractor Cresta Winder Bung With Extractor 2
Laatste items in voorraad
Accessoires

Cresta Winder Bung With Extractor

4720-1800-1
€ 3,70
De Cresta Winder Bungs komen in een range van 4 verschillende kleuren/maten. Het systeem maakt het gemakkelijk en praktisch om de spankracht van het elastiek op elk gewenst moment te wijzigen. De sleutel maakt het eenvoudig de winder bung uit het hengeldeel te halen.
Accessoires

Guru Pole Elastic Connectors

GECS
€ 6,99
Een goede en vooral veilige bevestiging van je lijn aan de elastiek is natuurlijk enorm belangrijk. De nieuwe Pole Connectors zorgen dan ook voor een simpele en vooral veilige bevestiging van de lijn aan het elastiek, zonder ingewikkelde knopen te hoeven maken en beschermen daarbij ook nog eens het elastiek zelf! De Connectors zijn daarbij voorzien van...
Matrix Dacron Connectors Matrix Dacron Connectors 2
Laatste items in voorraad
Accessoires

Matrix Dacron Connectors

GAC389
€ 3,99
De Matrix Dacron Connectors zorgen voor een simpele en veilige bevestiging van de lijn aan het elastiek.Deze connectors zijn voorzien van stijf gecoate braid.Dit zorgt ervoor dat de lijn niet om de top zal slaan. Verkrijgbaar in 3 maten: Small Medium Marge Aantal stuks in de verpakking: 5
Preston Slip System External PTFE Bush
Laatste items in voorraad
€ 2,95
Gemaakt van puur PTFE. Het garandeert je dat het elastiek vloeiend van de hengel loopt. Ideaal gevormd waardoor de kans dat de lijn de achterkant van de Bush meeneemt wordt geminimaliseerd.
€ 4,99
Met de Stora Bung van Preston Innovations bevestigd u uw elastiek in uw vaste hengel. De lichtgewicht stop heeft een intern oprolmechanisme dat reserve elastiek vasthoudt, waardoor elastische spanning snel en gemakkelijk kan worden aangepast.  Met de extractor kan de bung gemakkelijk uit de hengel gehaad worden.
Korum Mega Bands Korum Mega Bands 2
Laatste items in voorraad
Witvis

Korum Mega Bands

K0310030
€ 2,49
Ideale bevestiging voor Bandums of pellets.
Item 1-24 van 61 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.