Accessoires

Accessoires

Preston Internal PTFE Bushes

P0020054
€ 3,99
The Internal PTFE Bushes are constructed from a very high quality PTFE for superior elastic flow and performance.The bushes are uniquely shaped to allow elastic to flow freely from the end of the pole section.The Internal PTFE Bushes come in nine different sizes from 1.5mm right through to 4.8mm, covering a diverse range of fishing situations.
Accessoires

Drennan Winder Bung

TOWB001
€ 5,85
Geproduceerd in een extra sterk, ultralicht materiaal met voldoende ruimte om reserve elastiek op te slaan. De windersectie heeft een zwaluwstaartverbinding waardoor deze kan worden gescheiden van de taps toelopende stop en kan indien nodig gemakkelijk opnieuw worden geassembleerd. Het taps toelopende conusgedeelte heeft ook een klein afvoerkanaal aan...
Accessoires

Preston Micro Extreme Connector

MCONRS
€ 2,49
Slip Extreme Connectors are similar to Preston Slip Connectors but have an almost fluorescent colour. Available in four different colours the Micro Extreme Connector is designed for elastics up to size 6.
Accessoires

Cresta Pole Gear External PTFE Bush

4720-1500-6
€ 2,35
Deze busjes zijn gemaakt van 100% PTFE. Ze zijn ontwikkeld om elastiek en lijnbeschadiging te voorkomen. Verkrijgbaar in 8 verschillende maten om aan de vraag van iedere visser te voldoen.
Preston Pulla Bung Preston Pulla Bung 2
Laatste items in voorraad
Accessoires

Preston Pulla Bung

BUNG15
€ 4,99
Met de Preston Pulla Bung bent u in staat om het elastiek strakker te trekken nadat de topset is los gehaald. Zo kunt u lichter elastiek gebruiken en hoeft u sterke vis niet meer met het 5e of zelfs 6e deel af te drillen.
Accessoires

Cresta Dacron Connector

4720-1990
€ 2,85
Speciale connector met een stijve, gevlochten en gecoate aanknooplijn die je hoofdlijn weghoudt van je hengeltop. Dit voorkomt het rond je hengel draaien van de lijn en mindert het risico op verspelen van de vis. De traanvormige zacht rubberen kraal functioneert als stopper die voorkomt dat het water in de hengeltop kan binnendringen.
Accessoires

Preston Slip System Stora Bung

BUNG11
€ 4,99
Met de Stora Bung van Preston Innovations bevestigd u uw elastiek in uw vaste hengel. De lichtgewicht stop heeft een intern oprolmechanisme dat reserve elastiek vasthoudt, waardoor elastische spanning snel en gemakkelijk kan worden aangepast.
Cresta Winder Bung With Extractor Cresta Winder Bung With Extractor 2
Laatste items in voorraad
Accessoires

Cresta Winder Bung With Extractor

4720-1800-1
€ 3,70
De Cresta Winder Bungs komen in een range van 4 verschillende kleuren/maten. Het systeem maakt het gemakkelijk en praktisch om de spankracht van het elastiek op elk gewenst moment te wijzigen. De sleutel maakt het eenvoudig de winder bung uit het hengeldeel te halen.
Guru Pole Elastic Connectors
Laatste items in voorraad
Accessoires

Guru Pole Elastic Connectors

GECS
€ 6,99
Een goede en vooral veilige bevestiging van je lijn aan de elastiek is natuurlijk enorm belangrijk. De nieuwe Pole Connectors zorgen dan ook voor een simpele en vooral veilige bevestiging van de lijn aan het elastiek, zonder ingewikkelde knopen te hoeven maken en beschermen daarbij ook nog eens het elastiek zelf! De Connectors zijn daarbij voorzien van...
Accessoires

Matrix Dacron Connectors

GAC389
€ 3,99
De Matrix Dacron Connectors zorgen voor een simpele en veilige bevestiging van de lijn aan het elastiek.Deze connectors zijn voorzien van stijf gecoate braid.Dit zorgt ervoor dat de lijn niet om de top zal slaan. Verkrijgbaar in 3 maten: Small Medium Marge Aantal stuks in de verpakking: 5
Preston Slip System External PTFE Bush
Laatste items in voorraad
€ 2,95
Gemaakt van puur PTFE. Het garandeert je dat het elastiek vloeiend van de hengel loopt. Ideaal gevormd waardoor de kans dat de lijn de achterkant van de Bush meeneemt wordt geminimaliseerd.
€ 4,50
Met de Stora Bung van Preston Innovations bevestigd u uw elastiek in uw vaste hengel. De lichtgewicht stop heeft een intern oprolmechanisme dat reserve elastiek vasthoudt, waardoor elastische spanning snel en gemakkelijk kan worden aangepast.  Met de extractor kan de bung gemakkelijk uit de hengel gehaad worden.
Accessoires

Cresta PTFE Internal Bush

4724 501
€ 1,89
De Cresta PTFE Internal Bushes zijn interne top en elastiek beschermers. Deze interne busjes zijn gemaakt van PTFE en dit zorgt er voor dat er geen frictie ontstaat, zodat het elastiek niet hapert tijdens de dril van een vis en het elastiek langer mee zal gaan.  Verkrijgbaar in 8 verschillende maten, waarbij de 4 kleinste precies in de 4 grootste passen....
Accessoires

Cresta PTFE External Bush

4724 601
€ 1,89
Deze serie bushes is gemaakt van hoogwaardig en ongekleurd P.T.F.E. materiaal, waardoor elke soort en diameter elastiek soepel, geleidelijk en met minimale frictie uit de hengeltop komt. Deze Externals dienen over de hengeltop geschoven te worden. Door de 8 verschillende maten is voor praktisch iedere top en diameter elastiek een uitvoering te vinden die...
Drennan Polemaster Pull Bung Drennan Polemaster Pull Bung 2
Laatste items in voorraad
Accessoires

Drennan Polemaster Pull Bung

TOPBU001
€ 4,55
De Pole Master Pull Bung van Drennan is speciaal ontworpen om tijdens de dril de spanning van het elastiek aan te kunnen passen. Hierdoor kan worden voorkomen dat de elastiek te lang is bij het afdrillen met de laatste hengeldelen.
Accessoires

Drennan Dacron Connectors

TODCA001
€ 4,75
A lightweight alternative to the traditional, plastic elastic connector. The material is also designed to be stiff enough to help push the mainline away from the pole tip, which vastly reduces the chance of wrap-over tangles.
€ 4,50
Super Slick Carp Bungee Bushes are made from pure white PTFE and shaped to match up with Polemaster Bungee Connectors. They help to improve stretch and recovery of pole elastic and reduce elastic wear.
€ 4,25
Super Slick Internal Bungee Bushes are made from pure white PTFE. Manufactured in our own factories, these bushes provide an elongated slippery tube section right at the pole tip. This extra working length reduces pole elastic wear and smooths both stretch and recovery.
Drennan Pole Elastic Connectors Drennan Pole Elastic Connectors 2
Laatste items in voorraad
Accessoires

Drennan Pole Elastic Connectors

TOCN002
€ 2,95
Drennan Pole Elastic Connectors have a unique locking sleeve to ensure the rig cannot come off during fishing. Four sizes are available, supplied in different colours for instant identification. Two connectors per pack. Micro — 1–4 elastic (0.08–0.10mm rig line) Small — 4–8 elastic (0.09–0.12mm rig line) Medium — 8–14 elastic (0.10–0.16mm rig line) Carp —...
Preston Dacron Connector Preston Dacron Connector 2
Laatste items in voorraad
Accessoires

Preston Dacron Connector

P0020040
€ 4,25
Met deze connectors kunt u snel en eenvoudig de hoofdlijn (de)monteren aan het elastiek. Tevens houdt de Dacron Connector de hoofdlijn op een veilge afstand van de top.  Dit voorkomt dat de lijn om de top of het elastiek heen slaat en dus het elastiek beschadigd.
Preston Diamond Eye Elastic Threader
Laatste items in voorraad
€ 4,99
Handig hulpmiddel om elastiek door uw topdelen te rijgen. De stalen veer heeft een lengte van 2,1 meter.
Item 1-24 van 59 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking