Lood

Witvis

Guru Micro Shot

GMSR8
€ 3,29
Micro shots zijn speciaal ontworpen voor het uitloden van dobbers. Met de opening precies in het midden gecentreerd zitten deze loodjes in tegenstelling tot vele andere wel recht op lijn!
Witvis

Guru Distance Bombs

GL09
€ 3,99
Compact, aerodynamic, weight forward shape is ideal when fishing at distance.Over-sized svivel makes attaching to rig quick and easy.Finished in Guru Commercial Camo.
Witvis

Guru Impact Bomb

GMB11
€ 5,99
De Impact Bombs zijn ontworpen om kleine hoeveelheden voer te vervoeren en deze bij impact met het water gelijk los te laten. Hierdoor ontstaat er telkens een attractieve kolom van zakkende voerdeeltjes en wordt hetzelfde effect verkregen als wanneer er bijgevoerd wordt.
Witvis

Guru Plummets

GPL10
€ 5,99
Het juist uitpeilen van je rig kan al snel het verschil maken tussen wel of niet vangen. Speciaal daarvoor hebben wij deze zogenaamde plummets ontworpen.
Cresta Split Shot
Beschikbaar in andere variaties
Witvis

Cresta Split Shot

4720-2000-001
€ 5,30
Mooi, halfzacht lood in assortimentsdoosjes dat zich mooi centraal op de lijn laat zetten zonder te beschadigen. Cruciaal voor een perfecte en succesvolle presentatie. Verkrijgbaar in 5- en 7-vaks assortimentsdozen.
€ 3,95
Inline Match Cubes reageren bij het werpen extreem goed en komen altijd tot stilstand op de steile bodem van het meer. Hierdoor zijn zij ideaal om gericht een worp te doen op geschikte punten in het water aan het tegenoverliggende oever of vóór eilanden. Dankzij de inline-bouwwijze blijft de vis ook gemakkelijker vanzelf haken omdat hij het zware...
Witvis

Preston ICM Match Cube

P0040069
€ 3,69
De ICM Match Cube is uitstekend te gebruiken voor de visserij met wartellood en pellets of voor het vissen met het lood aan het uiteinde van de lijn. De 10 grams versie maakt een kleine plop wanneer ze in het water landt, precies hetzelfde geluid dat een grote pellet maakt en dit kan helpen om vis naderbij te lokken. De ICM Match Cube kan uitgewisseld...
SPRO SCHUIFLOOD/OLIVENBLEI
Laatste items in voorraad
Witvis

SPRO SCHUIFLOOD/OLIVENBLEI

4982-010
€ 1,25
Het schuiflood van Spro kan op zeer veel verschillende manieren worden gebruikt en is aan de binnenkant netjes afgevijld. Zo weet u zeker dat uw hoofdlijn tijdens het vissen onbeschadigd blijft.  Verkrijgbaar in verschillende gewichten:2 gram (5 st.) 3 gram (5 st.) 4 gram (5 st.) 5 gram (5 st.) 7 gram (4 st.) 10 gram (4 st.)15 gram (4 st.) 20 gram (3 st.)
Cresta Coated Inline Ball Weights
Laatste items in voorraad
€ 2,80
Deze ronde, zwart gecoate loodgewichten zijn voorzien van een centraal gat. Dit lood is zeer geschikt voor het uitloden van stroomdobbers, vlagdobbers en sliders. Door gebruikt te maken en meerdere bollen ontstaat een mooi en gestroomlijnd bulklood.
Witvis

Drennan In-line Olivettes

TOOIO250
€ 3,35
These perfectly streamlined weights are finished in a non-flash, camo bronze rather than the obtrusive, traditional black. The sizes are also clearly engraved on the side for ease of identification. The line is threaded through the centre so they cannot come off, which makes them particularly suitable for snaggy swims or when targeting big fish. In-Line...
Drennan Olivettes Lock & Slide Drennan Olivettes Lock & Slide 2
Laatste items in voorraad
€ 3,35
These perfectly streamlined weights are finished in a non-flash, camo bronze rather than the obtrusive, traditional black. The sizes are also clearly engraved on the side for ease of identification. They come complete with soft silicone tube to lock them onto the line, which also makes them easy to interchange if necessary. Lock and Slide Olivettes are...
€ 3,95
The unique feature of the X-Change feeders from Guru is the ability to change the weights on the feeders, simply by twisting to click them on and off. These spare weights are interchangeable with the full range of Slimline X-Change Distance feeders, offering the most versatile set of feeders on the market. Simply twist the lead clockwise to release the...
€ 1,95
Extra, langere pennen die gebruikt kunnen worden in combinatiemet elk type ICS voerkorf of loodgewicht. De extra lengte is ideaalwanneer verre worpen noodzakelijk zijn.
Witvis

Guru Micro Cubes

GMCR12
€ 3,49
Met deze lijnvriendelijke kubusjes, de Micro Shots van Guru kan je de fijnste pennen perfect afstellen. Dit extra softe gespleten lood is beschikbaar van N°9 (0,05 gr) t.e.m. N°11 (0,03 gr).Zal niet of nauwelijks van de lijn springen. Geleverd in super compacte en handige doosjes. Ideaal in combinatie met de dikste lijnen. Gemakkelijk te verplaatsen...
Witvis

Ctec Swivel Lead

8620-207
€ 1,70
Wartellood van C-Tec in een ovale vorm zodat het zo min mogelijk weerstand geeft tijdens het werpen en binnenhalen.
Witvis

Ctec Olive Lead

8620-214
€ 0,80
Spro C-Tec Olive Lead is een schuiflood met ovaal-achtige vorm en loopt vrij over de lijn. Ideaal te gebruiken Voor het uitloden van uw montage of enkel met schuiflood voor het aftasten van de bodem. Het Olive Schuiflood wordt in elke tak van de Hengelsport gebruikt, Leverbaar in diverse maten en gewichten.
Witvis

Cresta Inline Olivettes

4726 00250
€ 2,39
Met deze uitgebalanceerde en zwart gecoate olivettes is het mogelijk de dobber van een passende, stabiele en onopvallende uitloding te voorzien. De gestroomlijnde vorm van het lood vermindert de weerstand.
Witvis

Preston Bullet Cube

PLDBC30
€ 3,50
Preston Bullet Cube Leads zijn ideaal voor het vissen op hellende bodems. Door zijn aerodynamische "bullet nose" kunt u ver en nauwkeurig met dit lood werpen.
€ 2,95
Wanneer u echt lange afstanden moet werpen, komt de vorm van deze Preston Distance Bomb Lead echt tot zijn recht.. De gestroomlijnde vorm zorgt voor een optimale aerodynamica, terwijl de afgeplatte zijkanten het rollen van hellende bodems vermijden. Non-Toxic! 2 per verpakking
Preston Method Feeder Flying Back Leads
Laatste items in voorraad
€ 2,50
De preston method feeder flying back leads zijn handige en snel te (de)monteren backleads die ervoor zorgen dat het gedeelte van de hoofdlijn, dat zich net voor de method feeder bevind, mooi vlak over de bodem loopt. Deze loodjes schuiven tijdens het inwerpen over de lijn en vallen voor de method feeder in het water en houdt de lijn perfect op de bodem.
Witvis

Preston In-Line Olijflood

INOL20.4
€ 2,95
Preston In Line Olivettes – Olijflood is perfect voorzien van een speciaal ontworpen TPE rubberen kern om wrijving en lijnbeschadiging te voorkomen.
Item 1-24 van 43 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.