Jika Rig

Jika Rig

LMAB Tungsten Jika Sinker

137900
€ 6,60
MAB Tungsten Jika Sinker Gewichten is vaak het betere alternatief voor de klassieke jigkop. Dit Tungsten-Weight met snel ophangsysteem maakt het vissen gemakkelijker, het gewicht bestaat uit wolfraam met een hoge dichtheid en biedt de beste zinkeigenschappen en optimale feedback op de bodemgesteldheid.  De afwerking is perfect uitgevoerd en het...
€ 2,65
A modern technique made easy. The Jika Jigs come complete with a Gamakatsu 330 worm hook size 1. The perfect size to fish all our larger Urban Prey lures such as the Hog, Curl or Slug.  Simply clip on to your fluorocarbon snap and fish.
Gamakatsu Hyper Split Ring Gamakatsu Hyper Split Ring 2
Laatste items in voorraad
Jika Rig

Gamakatsu Hyper Split Ring

149287-100
€ 4,39
De Hyper Split Ring van Gamakatsu is een van de meest krachtige en betrouwbare splitringen op de markt. De kwaliteitscontrole voor elk individueel product van het Japanse merk is bijzonder strikt en heeft gezorgd voor een werkelijk smetteloos imago.
Freestyle Tocka Freestyle Tocka 2
Laatste items in voorraad
Jika Rig

Freestyle Tocka

4589 0801
€ 1,99
Freestyle Tockas zijn eenvoudig op een splitring te monteren en te gebruiken met een Gamakatsu Worm-haak om je kunstaas supernauwkeurig 10cm boven de bodem aan te bieden. De 2 messing kogels maken een uiterst attractief geluid onder water. Door de siliconen stoppers te verschuiven kun je zelfs het geluid ‘tunen’.
€ 2,69
Lure Loops zijn ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met Gamakatsu Worm haken. Draai ze eenvoudig in de neus van een softbait naar keuze en lus de haak er vervolgens aan. Dankzij de Freestyle Lure Loops gaat je softbait langer mee en zal deze aan de voorkant minder snel uitscheuren. De Lure Loop zorgt er tevens voor dat je kunstaas beter op de haak...
Jika Rig

Lucky John Split Rings

LJP5117-003
€ 1,40
Splitringen van Lucky John, gemaakt uit hoogste kwaliteit roestvrij staal. 10 stuks per verpakking.
Item 1-6 van 6 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking