Flavours

Mainline Profile Plus Flavours Mainline Profile Plus Flavours 2
Laatste items in voorraad
€ 9,99
Een range van zeer geconcentreerde flavours die alleen door Mainline op de markt worden gebracht. Dit is echt de RollsRoyce onder de flavours die niet alleen natuurgetrouw ruikt maar ook goed smaakt. Ze zijn wat duurder maar u hoeft maar een klein beetje te gebruiken in u mix. Omdat de Profile flavours zo geconcentreerd zijn is de oplosbasis nauwelijks...
MTC Cocos Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Cocos Flavour

MTCFLCOCOS100ML
€ 9,99
Dosering: 4-8 mlDe heerlijke volromige geur van cocos vangt veel karpervissers. Een zoete flavour die sterk in opkomst is. Laat zich met veel andere flavours combineren. Doet het érg goed in recepturen voorzien van melkderivaten.
MTC Giant Shellfish Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Giant Shellfish Flavour

MTCFLGSHELLFISH100ML
€ 17,95
Dosering: 2-6 mlDé fish flavour pur sang. Deze shellfish versie kan zich meten met de allerbeste flavours die er zijn. Giant Shellfish is één van die flavours die blijven 'hangen' na het draaien. Onmiskenbare kwaliteit, met de smaak zit het dus ook wel goed. De moleculen welke deze flavour tot een onbetwiste topper maken zijn ook...
Flavours

MTC Secret Flavour

MTCFLSECRET100ML
€ 17,95
Dosering: 4-12 mlWederom een flavour die door Rod Hutchinson is geïntroduceerd in de carp scène als Secret Agent. Secret (Agent) is niet een chemisch gefabriceerde flavour, maar een mengsel van natuurlijke amino's, misschien nog het beste te vergelijken met Maggi. Onze Secret versie doet niet onder voor het 'origineel'. Het échte...
Flavours

MTC Smoked Salmon Flavour

MTCFLSMSALMON100ML
€ 17,95
Dosering: 4-8 mlEen zeer karakteristieke visflavour. De geur is één op één te herleiden naar gerookte zalm. Een voltreffer, het welbekende schot in de roos. Behoort zonder enige twijfel tot de beste visaroma's op de markt. Het 'rookcomponent' draagt daar zeker aan bij. Smoked Salmon is een zeer welkome aanvulling op ons flavour...
Flavours

MTC Chocolate Malt Flavour

MTCFLCHOCMALT100ML
€ 12,95
Dosering: 4-8 mlEen zoet romige chocolade flavour. Chocolate Malt doet je watertanden. Geïntroduceerd in de jaren tachtig en eigenlijk nooit meer weggeweest.
MTC Red Liver Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Red Liver Flavour

MTCFLREDLIVER100ML
€ 10,49
Dosering: 2-10 mlDeze leverflavour is net even wat anders dan de gebruikelijke zoete flavours of visflavours. Red Liver combineert geweldig met diep zoetromige flavours, op recepturen met Leverpoeder en Digested Liver komt deze flavour helemáál tot z'n recht.
Flavours

MTC Cheese Flavour

MTCFLCHEESE100ML
€ 13,95
Dosering: 4-8 mlCheese flavour ruikt zoals verwacht. Een penetrante kaas lucht die z'n weerga niet kent. Laat dus geen fles openstaan binnenshuis. Het kaasaroma geeft aas een zeer typisch karakter. Niet iedereen kan deze flavour waarderen, maar onderwater laat geen vis dit aan zich voorbij gaan. In de barbeelscene wellicht de meest gebruikte flavour.
MTC Pistache Pro Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Pistache Pro Flavour

MTCFLPISTACHEPRO100ML
€ 11,95
Dosering: 4-8 mlPistache flavour kent iedereen wel van vroeger. De amandelachtige - licht kersenachtige - geur mag nooit de overhand nemen in goede pistache aroma's. De zwaar zoete weeïge geur werkt vaak extreem goed in pindameel recepturen.
MTC Perfect Plum Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Perfect Plum Flavour

MTCFLPERFECTPLUM100ML
€ 11,95
Dosering: 4-8 mlEen flavour die qua geur iedereen wel kent en erg wordt gewaardeerd, maar gek genoeg niet veel wordt toegepast. Doe uzelf niet langer tekort. Wij zullen een tipje van de sluier oplichten. De moleculen verantwoordelijk voor het pruimen aroma zijn triggers voor onze vriend Cyprinus Carpio. Als het op vangen aankomt een werkelijk zeer goede...
MTC Fresh Water Mussel Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Fresh Water Mussel Flavour

MTCFLFRWATERMUSSEL100ML
€ 17,95
Dosering: 4-8 mlHet natuurlijke mosselaroma komt je tegemoet zodra je de fles opendraait. In deze flavour is een percentage echt mosselvlees verwerkt. De smaakreceptoren van de karper worden dus maximaal getriggerd. Wil je aas voorzien van een natuurlijk ruikend aroma dan is dit wellicht de beste keuze.
Flavours

MTC Sweet Apricot Flavour

MTCFLSWAPRICOT100ML
€ 11,95
Dosering: 4-8 mlWederom een heerlijk fruit aroma die je doet watertanden. De zachte subtiele volle abrikozengeur doet het vooral goed in de zomermaanden. Waarom weten we niet. Maar is het wél zo!!
MTC Cinnamon Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Cinnamon Flavour

MTCFLCINNAMON100ML
€ 11,95
Dosering: 4-8 mlDit kaneel aroma heeft een enorme aantrekkingskracht op karpers. Het is verwant aan Essential Cassia Oil en daarmee is meteen de attractie van deze flavour verklaard. Het kruidige aroma behoort al jarenlang tot de favorieten van veel aasmakers.
MTC Green Zing Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Green Zing Flavour

MTCFLGRZING100ML
€ 9,95
Dosering: 1-6 mlGreen Zing kan het best worden omschreven als een zoete fruitige flavour op basis van ethyl alcohol. De geur van deze flavour doet nog het meest denken aan de groene Reine Claude limonade siroop. Dit is niet de wereldberoemde versie van Geoff Kemp, maar doet weinig onder voor het origineel. Een absolute aanrader!
MTC Tropical Fruit Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Tropical Fruit Flavour

MTCFLTROPFRUIT100ML
€ 9,95
Dosering: 4-8 mlDeze tropische verrassing hebben we een paar jaar geheim gehouden. Nu vinden we het tijd om te delen. Want zonder delen kun je niet groeien! Een zeer aangenaam aroma die zich perfect laat combineren met van alles. 
Flavours

MTC Tutti Frutti Flavour

MTCFLTUTTIFRUTTI100ML
€ 11,95
Dosering: 1-4 mlMierzoet is het enige juiste woord om deze flavour te typeren. Wordt toegepast in de snoepindustrie om de bekende kauwgum op smaak te brengen. Wie kent niet van Richworth - in de 500 grams bakjes - deze oranje klassieker uit het begin van de jaren tachtig. Één van de sterkste zoete flavours in ons aanbod. Zeker niet te onderschatten.
Flavours

MTC Earthworm Flavour

MTCFLEARTHWORM100ML
€ 13,95
Dosering: 4-8 mlDit aroma dat naar verse aardwormen ruikt is totaal niet de gebruikelijke norm. Zwaar afwijkend van de gebruikelijke bestsellers. Maar wat een karpermagneet. Het wordt nog nauwelijks toegepast in de carp scene, dus kan men hier zeker een voordeel mee halen. De typische aardwormengeur heeft een zeer subtiel karakter en geeft aas een...
Flavours

MTC Anise Flavour

MTCFLANISE100ML
€ 13,95
Dosering: 4-8 mlAnijs is al jaren bekend om z'n aantrekkingskracht op vissen in het algemeen en karper in het bijzonder. Iedereen ken wel die kenmerkende karakteristieke geur. Vooral zomers een knaller. Anijs is een veelgebruikte lokstof vanwege zijn eetlustopwekkende eigenschappen. Deze anijsflavour is naast een geurstof ook een geweldige smaakmaker.
MTC Strawberry Flavour Alcohol Based
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Strawberry Flavour Alcohol Based

MTCFLSTRAWALC100ML
€ 14,95
Dosering: 2-6 mlEen zoete fruitachtige geur met een scherp alcoholisch randje. Strawberry is één van de allereerste flavours. Deze 'alcohol based' versie doet het om de één of andere reden super in combinatie met vismeelrecepturen.
Mainline Response Flavours
Laatste items in voorraad
Flavours

Mainline Response Flavours

M17008
€ 7,99
Een complete range flavours met voor ieder wat wils. Van vis tot fruit en van spice tot vlees is er een flavour voor elke situatie. Even een klein stukje over oplosmiddelen en de flavour basis zou op dit punt niet misstaan. Over het algemeen gesproken zijn de flavours die heden ten dage worden verkocht allemaal samengesteld uit een klein deel flavour...
Flavours

MTC Peach Flavour Alcohol Based

MTCFLPEACHALC100ML
€ 9,95
Dosering: 4-8 mlDe smaaksensatie van zoet en zuur. Peach doet het erg goed in winterrecepturen. In de combinatie met Essential Black Pepper Oil en Corn Steep Liquor is het haast onverslaanbaar. Alcohol Based wat de flavour snel doet verspreiden in (koud) water.
MTC Ester Fruit Flavour
Laatste items in voorraad
Flavours

MTC Ester Fruit Flavour

MTCFLESTERFRUIT100ML
€ 13,95
Dosering: 1-4 mlDit is 'by far' de stérkste zoete flavour die we hebben. Te diep inhaleren en je adem wordt afgesneden. Wij weten wel waarom en daarom is dit een trigger van formaat. 4 ml is echt de max qua dosering, meer en het werkt averechts. Op dresuurwateren zeker het proberen waard. Verschijnt ook op de markt als Esterblend 12....
Flavours

MTC Black Currant Flavour

MTCFLBLCURRANT100ML
€ 13,95
Dosering: 4-8 mlWederom een fruit aroma dat door de aanwezigheid van de vele fruitesters een hoge instant response bezit. Black Currant (Zwarte Bes) ruikt identiek naar Cassis. De laatste jaren een zeer populaire flavour. Verspreidt zich snel in alle waterlagen en doet z'n werk uitstekend in de koudere maanden van het jaar. 
Item 1-24 van 61 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking