Gamakatsu Pro Commercial Power Carp Spade End Barbless
Gamakatsu Pro Commercial Power Carp Spade End Barbless

Gamakatsu Pro Commercial Power Carp Spade End Barbless

185241-1200
€ 3,29
Incl. BTW

Gamakatsu Pro Commercial Power Carp Spade Barbless

De Gamakatsu Pro Commercial Power Carp Spade Barbless is een favoriet onder veel vissers. Maar wanneer de vissen actief zijn is het een top haak.

Want met zijn ronde bocht is deze haak speciaal ontwikkeld om maximale druk uit te oefenen op een gehaakte vis. Waardoor het een ideale keuze is voor situaties waarin de vis agressief bijt. Dit maakt de haak perfect geschikt voor gebruik met zwaar topelastiek in combinatie met een puller systeem.

De offset, licht gebogen punt en de P.T.F.E. coating van de haak dragen bij aan een zeer hoge penetratiegraad. Waardoor een snelle en effectieve haakzet wordt gegarandeerd. De gesmede bochten en iets grotere draaddiameter bieden de ultieme kracht die nodig is om een gehaakte vis snel en veilig te landen. Zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

De veelzijdigheid van de Gamakatsu Power Carp Spade Barbless haak komt tot uiting doordat hij zowel op de vaste hengel als op de feeder kan worden gebruikt voor het vissen op karper en andere sterke vissoorten. Deze haak is een onmisbare toevoeging aan de uitrusting van elke serieuze visser die streeft naar succesvolle en bevredigende vangsten.

EIGENSCHAPPEN:

  • Voor het vissen op karper en andere sterke vissoorten

  • Zowel op feeder als vaste stok

Maat
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18

Maat
12,14,16,18
SPRO
8716851478586
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking