Shimano Aero X1 Precision Feeder
Shimano Aero X1 Precision Feeder
Shimano Aero X1 Precision Feeder
  • Nieuw
Shimano Aero X1 Precision Feeder
Shimano Aero X1 Precision Feeder
Shimano Aero X1 Precision Feeder

Shimano Aero X1 Precision Feeder

AEX1PRFDR11
€ 65,00
Incl. BTW

Ongeacht waar je vist- als je een feederhengel nodig hebt is er binnen de Aero X1 serie een geschikte hengel voor jouw viswater en visserij. Deze hengelserie bestaat uit feederhengels voor precisiewerk en feederhengels voor de afstandvisserij. Stuk voor stuk samengesteld naar een zeer hoge standaard met gebruik van topkwaliteit materialen.
Als je op zoek bent naar een nieuwe betaalbare feederhengel dan is de Aero X1 een van de beste opties die verkrijgbaar zijn. De prestaties worden gecomplimenteerd met aantrekkelijke donkergrijze blanks, afgewerkt met rode accenten. De range is zeer compleet, van het feedervissen met een lichte lijn tot ultra lange afstand (100m+) op natuurwater en het feedervissen op karper op commercials. Elke Aero X1 hengel geniet van de kwaliteit die je van SHIMANO gewend bent.
Opmerkelijk is dat de Aero X1 hengels zijn vervaardigd uit Full Carbon blanks en niet uit composietmaterialen zoals de meeste hengels in dezelfde prijsklasse. Dit is de reden waarom ze zo licht, perfect uitgebalanceerd en zeer responsief aanvoelen. Net als zijn veel duurdere broers in de Aero reeks, hebben alle Aero X1 hengels een op maat gemaakte actie die past bij het type visserij waarvoor ze zijn ontworpen.
Binnen de Aero X1 range vindt je twee Finesse feederhengels met een korte parabolische actie, twee Precision feederhengels met een gemiddelde lengte en progressieve actie, twee Distance feederhengels met een snelle actie en tot slot een super krachtig Distance Power feeder model. Alle modellen worden geleverd met 2 verwisselbare feedertoppen van verschillende sterkten voor verschillende omstandigheden. Alle modellen zijn voorzien van een DPS molenhouder op een hoogwaardig kurk/EVA handgreep en SHIMANO Hardlite geleideogen die geselecteerd zijn om het beste uit de carbon blanks te halen.

Maat
11ft 70gr
Shimano
8717009856249
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking