Shimano Miravel 1000
Shimano Miravel 1000
Shimano Miravel 1000
Shimano Miravel 1000
  • Nieuw
Shimano Miravel 1000
Shimano Miravel 1000
Shimano Miravel 1000
Shimano Miravel 1000

Shimano Miravel 1000

MIR1000
Laatste items in voorraad
€ 109,95
Incl. BTW

De Miravel is het laagstgeprijsde model in de populaire Magnumlite serie. De Miravel beschikt over een verbazingwekkende prijs-kwaliteitverhouding en maakt deel uit van de Magnumlite familie, die bekend staat om lichtgewicht, soepele rotatie en een extreme hoge gevoeligheid.
Dankzij deze eigenschappen is deze molen perfect geschikt voor het vissen op soorten als baars, forel en snoekbaars maar kan zeker ook gebruikt worden voor het witvissen. Het lichte, elegante ontwerp zal gemakkelijk te combineren zijn met onze hengels, waardoor de perfecte harmonie van lichtheid en balans ontstaat. Het gereduceerde totaalgewicht, gecombineerd met het lichtgewicht rotatiegevoel is perfect voor technische vissers die geavanceerde prestaties op prijs stellen. Als onderdeel van de Magnumlite serie, kun je er zeker van zijn dat de Miravel vol zit met geavanceerde features om jouw visserij efficiënter en plezieriger te maken.
De Ci4+ G-FREE body is opmerkelijk licht en goed gebalanceerd, ook in de grotere maten. En zoals bij alle Magnumlite molens is de lichtheid van de rotatie bijna onwerkelijk, er is slechts minimale kracht nodig om de rotor in beweging te brengen. Dit maakt hem tot de perfecte molen voor de geavanceerde kunstaasvisserij, vooral in combinatie met de nieuwste lichtgewicht hengels. Voor technieken zoals de nedrig, carolinarig en topwater ben je met de Miravel goed bediend.
De Miravel weet kracht en souplesse in gelijke mate te leveren voor ongekende prestaties. De krachtige HAGANE GEAR en X-SHIP combinatie wordt gecomplimenteerd met Silent Drive en de 'screw in' slinger geeft een bijna onnatuurlijke directheid. De molen heeft fantastische werpeigenschappen dankzij de uitstekende lijnoplegging en AR-C spoel. De waterbestendige slip kan volledig worden vertrouwd voor in de meest veeleisende situaties.
Er is een breed scala aan modellen beschikbaar, zodat er altijd een keuze is die bij jouw voorkeur past. Binnen de kleinste 1000 tot de grootste 5000 vindt je ook extra snelle gearing opties voor snellere vistechnieken. De meest betaalbare molen uit de Magnumlite serie

Sluiten
Maat
1000
Gewicht
175gr
Inhaalsnelheid
66cm
Kogellagers
5+1
Lijncapaciteit
0.25-90m
Reservespoel
Nee
Saltwater
Nee
Shimano
022255269131
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking