Van Den Eynde Sinking Feed Pellets
Van Den Eynde Sinking Feed Pellets

Van Den Eynde Sinking Feed Pellets

00453

De producten Marcel Van Den Eynde Uk bestaan uit voornamelijk pellets. De sinking pellets zijn pellets ontworpen om te zinken in tegenstelling tot de expander pellets die blijven drijven.

Onze sinking pellets die wij aanbieden zijn een basis pellet die wij in verschillende mm (2,4,6 en 8) aanbienden.

 

Sinking pellets kunnen op twee manieren worden gebruikt, puur en bewerkt.

Bij een puur gebruik gooi je ze zo in het water of vermeng je de pellets onder andere poederlokazen. let wel op dat de niet overvoerdert geraakt.

 

Je kan de sinking pellets ook bevochtigen en in die mate eigenlijk soft maken en verrijken met extra aroma. De beste manier op de sinkingpellets te bevochtigen is met bv een diepvrieszakje, dit vul je met een pellets naar eigenkeuze. Vul vervolggens het zakje met een combinatie van wat water en een liquid aroma (carp, big fish, melasse...) tot aan de rand van de droge pellets.

Als je meer vloeistof gaat toevoegen bestaat de kans dat de structuur niet meer optimaal is en niet goed op de haak blijft zitten.

 

Om te vervolgen leg je een knoop in het zakje tot aan de pelletrand. Plaats dit nu een avond in de koelkast of op een koele plaats en open het pas terug aan de waterkant. Doe de zakinhoud in een potje en voeg hier wat water bij, op die manier kan je controleren welke pellets zinken en welke drijven, indien sommige pellets nog drijven kan je dit oplossen door er lichtje op te knijpen.

Maat
  • 6mm
  • 2mm
  • 8mm
  • 4,5mm


Sluiten
Maat
2mm,4,5mm,6mm,8mm
Nieuw
5026616119450

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking