Plano Edge Master Crank XL
Plano Edge Master Crank XL
Plano Edge Master Crank XL
Plano Edge Master Crank XL
Plano Edge Master Crank XL
Plano Edge Master Crank XL

Plano Edge Master Crank XL

PLASE503
Laatste items in voorraad
€ 59,99
Incl. BTW

De PLANO Edge™ Master Crank XL Lure Box is een onmisbaar stuk visgerei voor vissers die hun crankbaits geordend en beschermd willen houden. Dit specifieke model heeft een stijlvolle gele en zilveren kleurcombinatie, die een vleugje levendigheid toevoegt aan uw visuitrusting.

Deze aasdoos is gemaakt door de gerenommeerde visgereifabrikant PLANO en is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen. De doos heeft een stevige constructie die bestand is tegen zwaar gebruik en ruige buitenomstandigheden, waardoor hij geschikt is voor zowel zoetwater- als zoutwatervissen.

De Master Crank XL Lure Box is speciaal ontworpen om crankbaits op te bergen, populaire kunstmatige visbeten die worden gebruikt om zoetwatersportvissen zoals baars, snoek en snoekbaars te vangen. Het biedt voldoende opbergruimte met aanpasbare compartimenten die een groot aantal crankbaits veilig kunnen bevatten, waardoor ze niet in de knoop raken of beschadigd raken.

Een van de opvallende kenmerken van deze aasdoos is het innovatieve EDGE™-serieontwerp. Het bevat gepatenteerde Rustrictor™-technologie, die een geavanceerde roestwerende barrière creëert om uw waardevolle crankbaits te beschermen. De doos wordt ook geleverd met Dri-Loc® O-ring afdichtingen, die een luchtdichte en waterdichte afdichting bieden om uw aas te beschermen tegen vocht en corrosie.

Bovendien is de PLANO Edge™ Master Crank XL Lure Box uitgerust met een transparant DuraView™-deksel, zodat u uw gewenste crankbaits gemakkelijk kunt identificeren en selecteren zonder de doos te hoeven openen. Dit bespaart tijd op het water en zorgt voor een efficiënte aasselectie tijdens cruciale vismomenten.

Met zijn stevige handgreep en stevige vergrendelingen is deze aasdoos gemakkelijk mee te nemen en kan hij gemakkelijk worden meegenomen tijdens visreizen. Dankzij zijn compacte formaat past hij in de meeste hengeltassen of grotere visrugzakken.

Voor vissers die prioriteit geven aan organisatie en de conditie van hun crankbaits willen behouden, is de PLANO Edge™ Master Crank XL Lure Box Yellow / Silver een onmisbaar visaccessoire dat zowel praktisch als stijlvol is.

Sluiten
Plano
024099010450
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking