Van Den Eynde Korianderzaad
Van Den Eynde Korianderzaad

Van Den Eynde Korianderzaad

00252
€ 5,49
Incl. BTW

Van Den Eynde Korianderzaad is een hoogwaardig aas die populair is onder vissers vanwege zijn veelzijdigheid en kracht. Korianderzaad wordt al lange tijd gebruikt in de visserij omdat het natuurlijke aantrekkingskracht heeft op verschillende vissoorten, waaronder karper, brasem, voorn en barbeel. Het is bekend om zijn sterke geur en smaak, die vissen aantrekken en stimuleren tot azen.

Het korianderzaad van Van Den Eynde is speciaal geselecteerd om de hoogste kwaliteit te hebben. De zaden zijn vers en geurig, waardoor ze een effectief lokmiddel vormen voor vissen in verschillende wateren en omstandigheden. Het gebruik van korianderzaad kan zowel in zoetwater- als zoutwateromgevingen succesvol zijn. Waardoor het een uitgebreide keuze is voor allerlei soorten visserij.

Vissers kunnen Van Den Eynde Korianderzaad op verschillende manieren gebruiken, afhankelijk van hun voorkeur en de visomstandigheden. Het kan worden gebruikt als een toevoeging aan grondvoer of lokvoer om de aantrekkingskracht te vergroten.

Het gebruik van korianderzaad kan vooral effectief zijn bij het vissen op karper, waarbij de sterke geur en smaak van het zaad de karper kan aantrekken en stimuleren tot azen, zelfs in wateren met weinig activiteit. Door de natuurlijke aantrekkingskracht van korianderzaad te benutten, kunnen vissers hun favorietepotentieel vergroten en meer succes behalen aan de waterkant.

EIGENSCHAPPEN:

  • karper, brasem, voorn en barbeel

Sluiten
Maat
350gr
5425016177648
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking