Korda White Bobbin
Korda White Bobbin

Korda White Bobbin

KBSW
Laatste items in voorraad
€ 29,95
Incl. BTW

De Black & Whites presteren net zo goed als ze eruit zien, en ze zien er geweldig uit!

 

Deze bobbins bieden ultieme prestaties en functionaliteit, met een klassieke stijl en ultieme veelzijdigheid!

Maat
  • Small
  • Medium
  • Large
  • XLarge
Kleur
  • Wit

Sluiten

Er zijn vier maten in het assortiment en elk wordt geleverd met twee verwisselbare gewichten, dus afhankelijk van de situatie waarmee u te maken krijgt, kunt u het gewicht en de spanning op de lijn aanpassen. Ook geleverd zijn twee verschillende lengte kettingen - de standaard 6 inch en een langere 9 inch-versie - voor u om te kiezen, afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

De hockeysticks die bij de Black & Whites horen, zijn volledig compatibel met het Stow-reeks van indicatoren, dus als je eenmaal de magnetische bajonetachtige hockeysticks hebt bevestigd die bij je Black & Whites worden geleverd, kun je direct van stijl wisselen, zonder dat je ze los hoeft te draaien.

 

De Black & Whites hebben een mechanisme dat door het lichaam van de spoel loopt, zodat u de sterkte van de lijnclip kunt aanpassen met een eenvoudige draai, wat wederom zorgt voor een ongeëvenaard aanpassingsvermogen van de hanger. De Black & Whites zijn een tweezijdig ontwerp, een een effen wit of zwart plastic en de andere een doorzichtig plastic waarin de superheldere nieuwe Mini Isotopes kunnen worden ondergebracht.

Maat
Small,Medium,Large,XLarge
Kleur
Wit
Korda
Nieuw
5060461120742

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking