Rapala X-Rap Saltwater 10
  • Aanbieding!
  • -€ 1,70
Rapala X-Rap Saltwater 10

Rapala X-Rap Saltwater 10

SXR10ANC
Laatste items in voorraad
€ 15,29 € 16,99 -€ 1,70
Incl. BTW

De Rapala X-Rap Saltwater kopen? De drijvende X-Rap Saltwater plug is ontworpen om werpend mee te vissen of om mee te slepen in zoutwater en is perfect voor het vangen van zeebaars, maar ook snoek. De plug is voorzien van zeewaterbestendige drie Perma Steel dreggen, een holografische folie voor een goede reflectie en een long-cast ontwerp. Wanneer je de plug met schokken binnenhaalt, heeft het een unieke Rapala Slashbait actie. Haal je het met een constant tempo binnen? Dan bootst het een gewonde vis na. Bestel de Rapala plug die aan jouw behoeften voldoet!

Maat
  • 10cm - 13gr
Kleur
  • Anchovy
  • Glass Ghost
  • Pilchard
  • Hot Pink UV
  • Red Head UV
  • Mangrove Minnow

Verschillende uitvoeringen van de Rapala X-Rap Saltwater

In ons aanbod vind je veel verschillende uitvoeringen van de Rapala X-Rap Saltwater. Dankzij de agressieve actie levert het mooie aanbeten op en het long-cast ontwerp is bestemd om de plug extra ver uit te werpen. Dit systeem bestaat uit inwendige kogeltjes die zich naar de staart van de Rapala X-Rap Saltwater verplaatsen tijdens het werpen. Doordat het gewicht van de kogeltjes wordt verplaatst, bereik je extreme afstanden tijdens elk visseizoen.

Naast de zoutwater uitvoering is het ook mogelijk om de normale  te Rapala X-Rapbestellen, welke ideaal is voor zoet water. Deze gestroomlijnde plug lijkt op een voorn en beschikt over een opvallende haakversiering die mee beweegt. De haakversiering maskeert de vlijmscherpe dreg, zodat roofvissen eenvoudig worden aangehaakt en binnen kunnen worden gehaald.

Hoe gebruik je de X-Rap Saltwater van Rapala?

Er zijn twee manieren om de plug binnen te halen, namelijk zowel snel als langzaam. Ook stromend water heeft geen invloed op de actie van de X-Rap. Kenmerkend voor de plug is dat je het ook kan gebruiken met korte stops, licht schokkerige bewegingen of een continue binnenhaaltempo. Door hiermee te experimenteren, zul je al gauw merken welke methode het beste voor welke roofvis werkt. Verder is het belangrijk om de juiste kleur plug te gebruiken afhankelijk van het water. Zo gebruik je felle kleuren bij troebel water en op donkere dagen. Natuurlijke kleuren zijn ideaal voor helder water.

Maat
10cm - 13gr
Kleur
Anchovy,Glass Ghost,Pilchard,Hot Pink UV,Red Head UV,Mangrove Minnow
022677290348
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking