Gardner Covert Dark Longshank Mugga
Gardner Covert Dark Longshank Mugga

Gardner Covert Dark Longshank Mugga

DLSMH6
€ 5,99
Incl. BTW

De nieuwe Covert Dark-versie van de Longshank Mugga bevat verschillende belangrijke verbeteringen die zijn doorgevoerd op alle Gardner Covert Dark-haakpatronen.

We hebben de afwerking gewijzigd in de nieuwe Covert Dark plating die nog steeds uitstekende camouflage biedt, dankzij de donkere matte afwerking, maar zorgt er ook voor dat we de haakpunten zuiver en vlijmscherp houden. Covert Dark is een enkele gegalvaniseerde laag en de vermindering in handling tijdens het afwerkingsproces betekent dat de punten even scherp blijven als toen ze werden gemaakt.

Een tweede belangrijke wijziging in de specificatie is dat we de vorm en lengte van het haakpunt van de Longshank Mugga opnieuw hebben ingesteld, zodat ze langer, slanker en zelfs scherper zijn dan voorheen. De nieuwe lange, taps toelopende punten zijn een belangrijke verbetering die ervoor zorgt dat de haak nog sneller prikt en gemakkelijker penetreert.

Gardner heeft ook een upgrade uitgevoerd naar een microweerhaak op alle nieuwe Covert Dark Haken. Dit biedt twee belangrijke voordelen. Ten eerste vereisen veel commerciële visserijen dat vissers patronen gebruiken met kleine weerhaken, omdat het vriendelijker is voor de mond van de vis, en ten tweede zijn haken met micro-weerhaken sterker omdat minder draad wordt afgesneden om de weerhaak te vormen.

Het patroon extreem agressieve patroon keert meteen wanneer deze in de mond wordt genomen door een voedende karper. Deze agressieve actie dwingt het haakpunt om grip te houden op de onderlip waar het onvermijdelijk de sterkst mogelijke hookhold aanneemt.

Hookbaits kunnen op verschillende manieren met deze haken worden bevestigd, hetzij op een conventioneel haar dat opgesloten is in positie met een klein gedeelte van 0,5 mm siliconen tubing (tegenovergesteld aan het haakpunt of de weerhaak is het beste), of gemonteerd op een glijdende rigring of kleine tuigwartel die op zijn plaats kan worden gehouden met een Covert Hook Stop om de eigenschappen van de rigs anti-eject te verbeteren. Deze Longshank Mugga-haken zijn ideaal voor gebruik op 360 rigs.

 

  • Nieuwe Covert Dark matte afwerking

  • Langer, scherper chemisch geëtste recht punt

  • Lange gebogen steel

  • Micro Barbed

  • Vervaardigd van extra sterk gesmeed, dubbel getemperd koolstofstaal

  • Geleverd als 10 haken per pakket

Maat
  • 4
  • 6
  • 8

Maat
4,6,8
Gardner
Nieuw
5060218457213

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking