Gardner Covert Dark Incizor Hook
Gardner Covert Dark Incizor Hook

Gardner Covert Dark Incizor Hook

DFWH8
Laatste items in voorraad
€ 5,99
Incl. BTW

De Incizor is altijd een buitengewoon veelzijdig patroon geweest dat kan worden gebruikt in combinatie met bijna elk hooklink-materiaal. Het rechte oog betekent dat je ze kunt gebruiken met stijve 'Trip Wire'-stijl hooklink-materialen op Chod rigs en scharnierende stijve rigs. Nu het is geüpgraded als onderdeel van de introductie van de Covert Dark-reeks, heeft het een langer, taps toelopend, zelfs nog scherper punt.

Deze nieuwste Covert Dark-versie van dit patroon is voorzien van de nieuwe gestripte Covert Dark plating biedt nog steeds uitstekende camouflage, dankzij de donkere matte afwerking, maar zorgt er ook voor dat we de haakpunten absoluut ongerept en vlijmscherp houden. Covert Dark is een enkele gegalvaniseerde laag; dus zorgt de verminderde hantering tijdens het afwerkingsproces ervoor dat de punten zo scherp blijven als het moment waarop ze werden gemaakt.

Een tweede belangrijke wijziging in de specificatie is dat we de vorm en lengte van het Incizor-punt hebben veranderd, zodat het nu langer, slanker en zelfs scherper is dan voorheen. De nieuwe lange, taps toelopende punten zijn een belangrijke verbetering die ervoor zorgt dat de haak nog sneller prikt en gemakkelijker penetreert.

Gardner heeft ook een upgrade uitgevoerd naar een microweerhaak op alle nieuwe Covert Dark Hooks. Dit biedt twee belangrijke voordelen. Ten eerste vereisen veel commerciële visserijen dat vissers patronen gebruiken met kleine weerhaken, omdat het vriendelijker is voor de mond van de vis, en ten tweede zijn microhaken met weerhaken sterker omdat minder draad wordt afgesneden om de weerhaak te vormen.

De Incizor heeft altijd uitzonderlijke haakbeugels aangeboden, omdat de combinatie van de schacht met gemiddelde lengte en het ingelopen rechte punt betekent dat de penetratiehoek voor deze haakstijl eenvoudig 'zo goed als mogelijk' is; en het verbeterde punt en micro weerhaak verbetert alleen deze prestaties.

Het hebben van een recht oog betekent ook dat Incizor het perfecte patroon is om te gebruiken met fluorkoolstof-hooklinks, omdat acuut in-gedraaide ogen een zwakke plek kunnen veroorzaken met sommige fluorkoolstofmaterialen. Met de toevoeging van een kleine shrink tube kicker of Covert Hook Aligner zijn ze uitstekend te gebruiken met in combinatie gevlochten en gevilde hooklinks. Echt veelzijdig ...

Incizors zijn een sterke haak. Ze zijn vervaardigd van een extra sterke draadmeter en kunnen met het grootste vertrouwen worden gebruikt in bijna elke karpervissituatie. Tijdens de ontwikkeling en het testen van het Covert Dark-assortiment hebben we de draad aangepast die is gespecificeerd in de fabricage van de incisorhaak maat 8, zodat deze maat nu dezelfde sterkte biedt als alle andere maten in dit patroon.

Gardner Covert Dark Incizor haken functie:

  • COVERT DARK matte afwerking.

  • Langer, scherper chemisch geëtst recht punt.

  • Middelgrote schacht en recht oog.

  • Micro Barb.

  • Vervaardigd van extra sterk gesmeed, dubbel getemperd koolstofstaal draad voor sterkte.

  • Geleverd als 10 haken per pakket.

Maat
  • 4
  • 6
  • 8

Sluiten
Maat
6,8,4
Gardner
Nieuw
1000000005288

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking