Deeper Chirp+ 2
Deeper Chirp+ 2

Deeper Chirp+ 2

9014 16

Vissen als nooit tevoren met de haarscherpe weergave en extreme nauwkeurigheid van de CHIRP+ 2 in combinatie met de Fish Deeper™ app. Plan, log en analyseer uw vistrips, en creëer uw eigen bathymetrische kaarten.

Ongekende target-scheiding en nauwkeurigheid op extreme dieptes

Met een target-scheiding van 1cm kunt u gemakkelijk doelsoorten lokaliseren, zelfs wanneer ze zich tussen een school aasvissen bevinden of het kleinste kunstaas volgen tijdens het verticaal vissen. Rommel en ruis op het oppervlak zijn minimaal, zodat u nauwkeurige sonarmetingen kunt verwachten in zeer ondiep water en vissen kunt lokaliseren tot op 15cmvan het wateroppervlak. In het andere uiterste, bent u in staat om platvissen te onderscheiden in water zo diep als 100m.

Indrukwekkend werpbereik en gemakkelijk draagbaar

De CHIRP+ 2 werpt tot 100m met een degelijke connectiviteit met uw smartphone via zijn eigen gegenereerde Wi-Fi, zodat u geen mobiele data- of internetverbinding nodig hebt. Door het kleine formaat en het lichte gewicht past hij gemakkelijk in een tacklebox en zelfs in uw broekzak.

3 bundelfrequenties

Ontdek sneller visstekken door een gebied te scannen met de groothoekstraal, 47° (100 kHz). Gebruik de middelste hoekstraal, 20° (240 kHz) om in te zoomen op die hotspot die u hebt gelokaliseerd. Met de zeer gedetailleerde, 7° (675kHz) smalle hoekstraal kunt u uw doelsoorten nog nauwkeuriger bepalen.

Snel opladende krachtige batterij

Meer vissen en minder zorgen over het opladen van uw CHIRP+ 2. Hij werkt tot 15 uur en laadt in slechts 2 uur op tot 100%.


Sluiten

Kayak/SUP-vissen - Binnen enkele seconden te installeren op uw kajak. Boren, kabels of batterijen zijn overbodig. Ideaal voor SUP-vissen, hij past gemakkelijk in een luik of tackle box. Met sleepnetvissen en mappen of uitwerpen om die moeilijk toegankelijke gebieden te bereiken.

Bootvissen - Ideaal voor kleine boten. Uitwerpen of sleepnetvissen vanaf uw ponton, jon boot, opblaasbare boot of bellyboot. Vlot sleepnetvissen met een lage snelheid van 3 km/u  voor nauwkeurige sonarmetingen of uitwerpen in moeilijk bereikbare plaatsen.

IJsvissen - Als ijsvisflitser maakt de Deeper CHIRP+ 2 het "hole hopping" gemakkelijker, zonder transducer of lijnen. Gewoon uitwerpen om te zien wanneer uw doelsoorten zullen toeslaan.

Kantvissen - Kantvissen - Werp gewoon uw sonar uit, haal hem weer binnen en krijg de visgegevens die u nodig hebt. Lokaliseer de vissen, zoek waar u zich op kunt richten of breng uw meer in kaart om een compleet beeld te krijgen.


Materiaal: ABS-behuizing, titanium schroefgaten

Compatibiliteit: Van iOS 12.0 en Android 6.0 tot de nieuwste iOS- en Android apparaten

Sonartype: 3 Frequentie CHIRP - Nauw CHIRP 675 kHz (kegelhoek 7°), Medium CHIRP 240 kHz (kegelhoek 20°), Breed CHIRP 100 kHz (kegelhoek 47°)

Target-scheiding: 1 cm. / 0.4 in Nauw Chirp, 2.4 cm. / 0.94 in Medium Chirp, 2.4 cm. / 0.94 in Wide Breed

Dieptebereik: 15 cm. / 6 in – 100 m. / 330 ft 

Sonar scansnelheid: Tot maximaal 15 / second

Sonarmodi: Standaard, Boot, IJsvissen, Onshore GPS

Temperatuursensor: Geïntegreerde temperatuursensor (nauwkeurigheid 0.2°C)

Bedrijfstemperatuur: -20°C tot 40°C / -4°F tot 104°F

GNSS (Global positioning systems supported): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS

Gebruiksduur: GPS AAN tot 9 uur, GPS UIT tot 15 uur

Oplaadtechnologie: Snellading, 80% in 60 min., 100% in 110 min.

Interne batterij: Li-Ion, 3.8V Heroplaadbaar, 1300 mAh

Stroomadapter (niet inbegrepen, aanbevolen): Ingang 110V/220V. Uitgang Micro-USB, 5V 2A

Type connectiviteit: Wi-Fi

Bereik van de connectiviteit: Stabiele connectie tot 100 m. / 330 ft.

Kleur: Woestijnzand

Maat
Chirp+ 2
Deeper
Nieuw
4779032950671
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking