Gardner Point Doctor
Gardner Point Doctor

Gardner Point Doctor

PD
Beschikbaar in andere variaties
€ 7,99
Incl. BTW

De Gardner Point Doctor 1 is een zeer eenvoudig te gebruiken tool die perfect is om uw haakpunten vlijmscherp te houden.

 

Sinds de introductie van de Point Dr is iedereen het ermee eens dat een van de grootste voordelen is dat het 'idiotproof' is. De reden hiervoor is dat de unieke schurende rubbercompound vergevingsgezind is, wat betekent dat het gemakkelijk te controleren is, voorkomen wordt dat er te veel druk wordt uitgeoefend, wordt omgedraaid en de haak wordt verpest.

 

Elke slag van de Point Doctor verwijdert voorzichtig een fijne laag van de geplateerde of gecoate afwerking van de haak van het oppervlak van de haak, waardoor het haakpunt wordt verbeterd. Niet alleen zal een scherpere haak beter prikken, maar een scherper punt zorgt er ook voor dat de haak verder en dieper door dringt. Dit betekent natuurlijk dat je meer vis gaat landen!

 

De 'Point Dr' is niet geschikt voor het volledig opnieuw bewerken van haakpunten, maar is perfect voor het verbeteren van punten die net niet meer voldoen.

 

 

De Gardner Point Doctor 2 heeft een verhoogd schuurmiddelgehalte en een iets stijver, rubberen samenstelling. De unieke schurende rubbercompound van de Point Dr.2 (rood) is nog steeds vergevingsgezind genoeg, zodat u gemakkelijk kunt voorkomen dat u te veel druk uitoefent. De hardere textuur en hogere slijtage maken het sneller en beter om op een snelle en precieze manier iets meer materiaal van de haak te nemen.

 

Het is nog steeds eenvoudig om te gebruiken, omdat elke slag van de Point Doctor 2 een laag van de beplating van de haak of een gecoate afwerking verwijdert en het haakpunt verbetert en polijst.

 

 

* Tip - Als het oppervlak van uw Point Doctor gegroefd of verstopt raakt, hoeft u slechts een paar millimeter van dat oppervlak voorzichtig af te snijden en dat nieuwe oppervlak is weer zo goed als nieuw!

Maat
  • 1
  • 2
Kleur
  • Grijs


Sluiten

Maat
1,2
Kleur
Grijs,Bordeaux
Gardner
Nieuw
1000000005158

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking