Nieuw Preston Offbox Grey Bait Brolly Uitbreiden

Preston Offbox Grey Bait Brolly

Preston

P0110076

Nieuw

Een ‘must have’ product om je aas te beschermen tegen harde regen, maar ook tegen felle zonneschijn.
Het ter beschikking hebben van het beste aas kan het verschil maken tussen winnen en verliezen. De OffBox Grey Bait Brolly maakt dat je hier zeker over kunt beschikken.
Wordt geleverd met een steun die specifiek ontworpen is om te passen op de meeste Preston zijtafels. De aasparaplu kan hiermee precies zo geplaatst worden als je wenst. De aasparaplu beschikt over een scharniermechanisme en de centrale stang kan geheel losgeschroefd worden en vervolgens onder een hoek van 45 graden geplaatst worden.

€ 39.99

incl. BTW

301e2eceb9f0e2fbd3dbc8442dc07074.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.