Nieuw Preston Venta-Lite Multi Side Tray Uitbreiden

Preston Venta-Lite Multi Side Tray

Preston

P0110075

Nieuw

Een extreem veelzijdige zijtafel die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. De tafel kan gebruikt worden als een conventionele zijtafel aan één kant van de zitkist, als een tweede tafel op een van de hoeken of als een tafel die je achter de zitkist kunt bevestigen.
Vervaardigd van Venta-Lite materiaal dat het gewicht helpt te reduceren en dat de luchtcirculatie zal verbeteren, zodat je aas beter koel blijft.
Een super sterk OffBox klemsysteem is aangebracht in een van de hoeken van de tafel, zodat deze kan bevestigd worden aan elke zitkist met behulp van de meegeleverde inserts (23, 25 en 30 mm) of op poten van 36 mm zonder een insert

€ 49.99

incl. BTW

301e2eceb9f0e2fbd3dbc8442dc07074.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.