Korum Camo Running Rig Kit Uitbreiden

Korum Camo Running Rig Kit

Korum

K031023

Nieuw

De Running Rig Kit van Camo Korum biedt alles wat nodig is om een ultieme, vrij lopende set-up te creëren. Dit met de ultieme camouflage print.

De quicklink wartel  houdt in dat de veranderen in seconden kan worden uitgevoerd, terwijl ze ook een bijna wrijvingsloze rig bieden.

De innovatieve, hellende bufferrups zorgt ervoor dat de feeder of  het lood weg van de onderlijn is en eventuele in de knoop raken vermindert.

Wordt compleet geleverd met hoogwaardige snel wisselbare wartels, die perfect passen in de kraaltjes en rig-hulzen die de tangle-vrije rig compleet maken door een afhoud effect te bieden.

€ 4.99

incl. BTW

301e2eceb9f0e2fbd3dbc8442dc07074.jpg
b7cfbb7f8b401929428b6408d684c1c8.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

MaatXL
KleurCamo
Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.