Preston Elasticated Sticky Feeder Uitbreiden

Preston Elasticated Sticky Feeder

Preston

Nieuw

Preston Elasticated Sticky Feeders zijn perfecte feeder korven voor pellets en of maden, ontwikkeld voor het gebruik in dieper water. Het zal er zeker voor zorgen dat de pellets en of maden in de korf zeker de bodem zullen bereiken. Je kunt ze ook gebruiken in combinatie met Sticky Maggot. Het grote aantal gaatjes in de Sticky feeders laat het water sneller binnen dringen zodat de pellets of maden volledig vrij komen op de gewenste locatie.

 

De elastische Sticky Feeder versie geeft extra schokdemping om je rig en haak te beschermen en breuken te minimaliseren.

 

Ideaal voor zowel rivieren, als stilstaand water.

€ 2.95

incl. BTW

301e2eceb9f0e2fbd3dbc8442dc07074.jpg
b7cfbb7f8b401929428b6408d684c1c8.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

MaatSmall - 20gr,Small - 30gr
Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.