Fortis Eyewear Essentials Uitbreiden

Fortis Eyewear Essentials

Fortis Eyewear

Nieuw

De Essentials van Fortis zijn lichtgewicht Polaroid brillen die perfect aansluiten op je hoofd. Doordat de bril zo goed aansluit zal er minder licht binnenvallen waardoor je nog beter kunt observeren.

Een goede Polaroid bril neemt de schittering op het water weg, dit zorgt ervoor dat je dieper in het water kunt kijken. Een polaroid bril kan het verschil maken tussen vangen of blanken. De Essentials mogen dus zeker niet in je vistas ontbreken!

De amber glazen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden maar komen het best tot hun recht bij bewolkt weer. Geleverd inclusief schoonmaakdoekje.

 

ESSENTIALS ES001 (Brown) & ES002 (Amber)

· Eenvoudig ontwerp, scherp geprijsd, hoge kwaliteit

· Ideaal voor de visser met een klein budget, maar toch de kwaliteit van Fortis

· Wrap style

· Hoogwaardige lensen in zowel Amber als Brown

· Geleverd in microvezel beschermhoesje met drawcord

· Summer Essential

Meer details

€ 19.99

incl. BTW

301e2eceb9f0e2fbd3dbc8442dc07074.jpg
b7cfbb7f8b401929428b6408d684c1c8.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

KleurBrown 247,Amber AMPM
Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.