Ringers Bag Up Expander Pellets

Ringers Bag Up Expander Pellets

R12
€ 5,20
Inclusief belasting

Ringers Bag Up Pellets Expander Pellets, hebben het wedstrijdvissen in Engeland de laatste 10 jaar flink veranderd, gebruikt als haak aas zijn ze al jaren zeer succesvol. Wanneer je een zak expander pellets opent zijn deze hard en droog. De avond voor je gaat vissen moeten de expander pellets voor geweekt worden. Er geldt één hoofdregel voor het weken, je kan nooit teveel water toevoegen, beter teveel dan te weinig. Wanneer je te weinig water toevoegt drijven of worden ze langzaam zinkend.

 

Het grote voordeel van de expander pellets is wanneer ze gesoakt worden zullen ze nooit uit elkaar vallen, het worden sponzige kubusjes, perfect als haakaas te gebruiken. Witvis houdt van de zachte kubusjes, en omdat ze zo licht zijn bevorderen ze de aasopname. In Engeland komen de expander pellets het best tot hun recht op wateren met een zeer zachte bodem. Door dat de pellets zo licht zijn indien gesoakt blijven ze mooi op de top van de zachte bodem liggen.

 

Verkrijgbaar in 4 - 6 - 8 mm.

 

De Ringers Bag Up pellets kunnen op de haak gevist worden en bijgevoerd worden, waardoor het een compleet aas is. Je hebt nog niet volgens de Engelse methode van witvissen gevist, wanneer je nog nooit een Ringers Expander pellet op je haak hebt geprikt.

Maat
  • 6mm
  • 4mm
  • 8mm

Sluiten
Maat
4mm,8mm,6mm
Ringers
Nieuw
1000000007787

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking