Preston Plug It Feeder Uitbreiden

Preston Plug It Feeder

Preston

Nieuw

Preston Plug It feeders combineren de voordelen van het brengen van aas met een traditionele open voerkorf met die van het snel aanleggen van een voerplek met behulp van een gaaskorf.

 

Losse aassoorten worden veilig in het midden van de korf opgeborgen, terwijl de uiteinden kunnen worden gevuld met lokvoer, waarbij toch nog voldoende water de korf kan binnendringen om het aas en voer vrij te geven als de korf op de bodem van het water ligt.

 

Extreem duurzaam met een flexibele TPE-link en geïntegreerde wartel voor beter werpen.

€ 2.75

incl. BTW

301e2eceb9f0e2fbd3dbc8442dc07074.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

MaatLarge - 60gr,Large - 45gr,Large - 30gr,Medium - 60gr,Medium - 45gr,Medium - 30gr,Medium - 20gr,Small - 45gr,Small - 30gr,Small -
Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.