Nieuw Preston Supera 4 Rod Holdall 160cm Uitbreiden

Preston Supera 4 Rod Holdall 160cm

Preston

P0130068

Nieuw

Deze tassen en foedralen van hoge kwaliteit komen tegemoet aan de vereisten van de moderne sportvisser, ze zijn in gelijke mate zowel practisch als stijlvol vormgegeven. De Supera tassen en foedralen zijn geconstrueerd van geavanceerd 840D materiaal dat simpelweg schoon te wrijven is, het materiaal is uitermate duurzaam en kan na afloop van een vissessie gemakkelijk schoon gemaakt worden, indien nodig. De tassen en foedralen zijn afgewerkt met hoge kwaliteit componenten, dit vanaf de ritssluitingen tot en met de isolerende voering die gekozen is voor de aastassen; veel items zijn voorzien van de bekende Hardcase bescherming. 

De Supera range is bedoeld voor sportvissers die op allerlei wateren vissen en omvat elk type tas of foedraal dat een sportvisser nodig mocht hebben; vanaf foedralen voor diverse soorten hengels tot aas- en werrpmolentassen plus alles daar tussenin. 

€ 99.99

incl. BTW

7b601c6afac7f149bcb15d4196296c08.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

Maat160cm
Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.