Van Den Eynde Stimulator Caramel

Van Den Eynde Stimulator Caramel

00331
Laatste items in voorraad
€ 5,49
Inclusief belasting

Het team van Marcel Van Den Eynde heeft besloten om stimulators terug in het gamma aan te bieden. De stimulators worden aangeboden in potjes van 100 gram en zijn een ideale afwerking van uw lokaas.

Waarom zijn stimulators nu zo’n goede afwerking? Zoals je al kan afleiden van het woord “ stimulators” zijn het producten die gekenmerkt worden voor een stimulerende werking – ofwel eetlustopwekkend zijn, ze zullen de vissen stimuleren om op zoek te gaan naar de lokaasbron. Op deze manier zullen de omliggende vissen op uw voederplaats worden gehouden. Om het effect van dit product op te merken kan u na afloop van de vissessie eens peilen. We merken wel op dat deze producten enorm in trek zijn bij vooral de grotere vissen met name de karpers.

Het gebruik van stimulators is een persoonlijke keuze, wij adviseren wel een 10 gram per kilogram lokaas (dit zijn een twee theelepels) te gebruiken.  Stimulators kan je trouwens op allerlei manier toepassen. Je kan da stimulators in uw lokaasmengeling toevoegen, op je (al bereide) partikels, als je kemp kookt, over je leem,  in je boiliemix, je kan ze over je pellets strooien…

Sluiten
Maat
100gr
Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking