Daiwa Prorex AGS Rod
Daiwa Prorex AGS Rod
Daiwa Prorex AGS Rod
Daiwa Prorex AGS Rod
Daiwa Prorex AGS Rod
Daiwa Prorex AGS Rod

Daiwa Prorex AGS Rod

11290-241
Laatste items in voorraad
€ 262,99
Incl. BTW

Bij het nieuwe Daiwa roofvisprogramma Prorex hoort vanzelfsprekend ook een serie hoogwaardige spinhengels die zijn uitgerust met bijna alle technische hoogstandjes uit de Daiwa Japan hengelbouwtechnologie.

 

De Prorex AGS hengels overtuigen vanwege het geringe gewicht, de stijve blank en de gevoelige topactie. Het SVF Nanoplus materiaal zorgt voor een lichte, stijve blank met optimaal herstelvermogen. Denkzij de integratie van Nano-technologie in koolstofvezelmateriaal zijn de hengels nog lichter en veerkrachtiger. De blank zendt iedere beweging van het kunstaas door tot in het handvat en je voelt iedere aanbeet direct.

 

De X45 blankconstructie reduceeert het verdraaien van de blank tijdens de worp en zorgt voor doelgerichte worpen. De V-Joint penverbinding optimaliseert de buigcurve en zorgt voor een absoluut gelijkmatige actie onder belasting. Een ander hoogtepunt is het gebruik van Daiwa's exclusieve AGS geleideogen en carbonfiber. Deze geleideogen zijn veel lichter dan normale geleideogen en optimaliseren de actie en gevoeiligheid van de hengel aanzienelijk. De hengels zijn extreem snel en wippen na de worp niet na. Met zeer verre en precieze worpen tot gevolg.

Maat
  • 2.40m 14.42gr
  • 2.40M 10-30gr
  • 2.40m 30-70gr

Sluiten

- SVF carbon blank

- Nanoplus carbon

- AGS carbon geleideogen

- X45 carbon constructie

- V-Joint pensluiting

- Ergonomische Daiwa molenhouder

- Hoogwaardige Hard-EVA handgreep

- Verwijderbare hakenhouder

- Hoogwaardige foedraal

Maat
2.40M 10-30gr,2.40m 30-70gr,2.40m 14.42gr
Daiwa
Nieuw
4027093707759
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking