Fishkix Jiver S1

Fishkix Jiver S1

JIV-S1-235-10

De Jiver S1 is een lichte spinhengel met een werpgewicht tot 10 gram. De hengel heeft een mooie topactie overgaand naar semi-parabool onder belasting. Een ideale streetfishing hengel, maar ook prima geschikt voor het baarsvissen of lichte snoekbaarsvissen. Het korte kurken handvat maakt deze hengel ook zeer geschikt om te verticalen of te diagonalen vanuit de bellyboot.

  • Lengte: 2.35 m

  • Werpgewicht: tot 10 gram

  • Delen: 2


Sluiten

Fishkix zet de functionele kenmerken van de hengels terug als hoogste en enige kwaliteitskenmerk. Fishkix blanks zijn gebouwd met heel zorgvuldig uitgekozen en versneden hoogwaardige carbonweefsels. Iedere hengel wordt door een team van specialisten uitgedacht, gebouwd, getest en meerdere malen verbouwd, om de juiste actie voor de geviseerde visserij te bekomen. Het aantal geleiders en hun plaatsing op de blank wordt met millimeterprecisie bepaald om de perfecte actie en kracht in de hengel te bekomen. Alle Fishkix hengels zijn uitgerust met een zeer precies uitgekozen Fuji geleiders.

Het handvat wordt vervaardigd van de hoogste kwaliteit natuurlijke kurk en wordt op die lengte uitgewerkt dat de hengel een perfecte verlenging je arm wordt.Na de perfecte balans bereikt te hebben van de prototypes van de hengels is het van grootste belang om deze balans niet meer te verstoren. Zeker bij de lichtere modellen is het van uiterst belang het gewicht van de hengel niet meer te verhogen. Fishkix hengels worden daarom niet meer afgelakt met een vernis of een sjabloon. Fishkix hengels hebben hiermee de mooie trendy of eeuwig in de ‘mode’ zijnde blanke grafiet kleur. Op een erg sobere manier worden minimale hengelgegevens weergegeven op de basis van de blank.

De naakte Fishkix hengels zorgen niet enkel voor een perfecte balans maar dragen zo eveneens hun steenje bij in het respect voor het milieu.

‘Make great days happen’ -het motto en tevens de visie van LUCIOX en FISHKIX-komt weer een stap dichter bij zijn doel met het introduceren van de naakte Fishkix hengels. ‘Make great day happen’ voor onze vissers die zoeken naar een dagje kameraadschap met de FISHKIX FRIENDS, of zij die de lichamelijke en geestelijke rust vinden aan het water en voor zij die kicken op de adrenaline in het lijf bij die harde aanbeet of sportieve dril. Maar ook een ‘Make great days happen’ voor moeder natuur, het millieu, respect voor de hengelsport en de vissen die we vangen.

Geniet van de mooie momenten met Fishkix!

Maat
2.35cm - up to 10gr
Fishkix
Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking