Gardner Vigilante 20m
Gardner Vigilante 20m
Gardner Vigilante 20m
Gardner Vigilante 20m

Gardner Vigilante 20m

XVIG25
Beschikbaar in andere variaties
€ 9,99
Incl. BTW

Vigilante wordt gemaakt van 100% Dyneema vezels en ontwikkeld buitengewone slijtvastheid bieden een grote lineaire sterkte diameter, uitstekende knoopsterkte en geen rek. Dit unieke product combineert state of the art Dyneema vlechten technieken met een speciale 'anti wrijving' coating die daadwerkelijk helpt de vlecht glijden over onderwater hindernissen - waardoor Vigilante de ultieme winkelhaak leider voor de visserij voor het harde vechten exemplaren zowel hier als in het Verenigd Koninkrijk en op het uitdagende Europese meren en rivieren.

Vigilante is een stuk veelzijdiger dan simpelweg een grote winkelhaak leider!

De kleur en lage diameter van de £ 25 Vigilante maakt een grote karper vissen onderlijn. De modderige bruine kleur past uitstekend bij de meeste meer bedden.

Het kan ook worden gebruikt op een soortgelijke wijze met conventionele gevild hooklinks, als wasachtige afwerking kan worden verwijderd met de nagel om soepeler gedeelte nabij de haak maken - maar de totale diameter lager in vergelijking met huid hooklinks biedt een veel subtieler presentatie. Wij raden een uitstrijkje van Critical Mass alleen maar om ervoor te zorgen dat zinkt flush naar het meer bed.

Het is ideaal voor extreme situaties wanneer de normale gevlochten hooklinks niet kan omgaan, omdat ze regelmatig in contact komen met scherpe obstakels zoals scherpe rotsen, mosselbanken of scherpe vuursteen bezaaid grind bars. Intensivering van de dikker, zwaarder beoordeeld £ 35 en £ 45 versie zal aanzienlijk groter slijtvastheid mogelijk te maken.

Vigilante heeft ook bewezen enorm populair en betrouwbaar als een toegewijde meerval onderlijn in de hogere breken stammen, zoals de vlecht gemakkelijk doorstaat contact met schuursponsjes van kleine tanden die spelonkachtige mond van de meerval lijn.

  • 100% Dyneema

  • Anti-Friction Coating

Maat
  • 25lbs 11.3kg
  • 35lb 15.9kg
  • 45lbs 20.4kg


Sluiten
Maat
25lbs 11.3kg,35lb 15.9kg,45lbs 20.4kg
Gardner
Nieuw
5060128607326

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking