Gardner Ronnie Rigs
Gardner Ronnie Rigs

Gardner Ronnie Rigs

RNR4
€ 6,99
Incl. BTW

Sinds Gardner Tackle begonnen met het produceren van video's en het schrijven over de Ronnie Rig Zij heeft zich gevestigd als een verbazingwekkend effectief laag pop-up regeling. Het is een sensationeel effectieve pop-up presentatie die met recht de tand des tijds, net als andere klassiekers zal staan, zoals de scharnierende Stijve Rig, Chod Rig, Magaligner, Blow Back, enz.

 

Elke verpakking van kant en klare Ronnie Rigs bestaat uit drie perfect geconstrueerde 'hook secties' die zijn gebouwd volgens strenge normen hier in het Verenigd Koninkrijk en de lancering maakt nu deze rig beschikbaar voor iedereen!

 

Deze Ronnie Rigs Gebruik dan prachtig scherpe maat 4 en maat 6 Covert Dark Mugga haken aan de nieuwe speciale XT Flexi-Ring Kwik Lok Swivel. In wezen de combinatie van Mugga haak in gedraaide oog geveegd schacht en verbazingwekkende vlijmscherpe punt is bijzonder effectief om het beste uit deze rigs, aangezien het een snelle en agressieve reactie van bevestigingsmechanisme dat stevig haak greep neemt. Elk eindgedeelte is voorzien van een mat afgewerkt glijdende Verborgen Swivel Hook, plaats gehouden met een stop Covert haak.

 

Deze fenomenale rig is geprobeerd, getest en bewezen keer op keer op grote karper wateren in het Verenigd Koninkrijk en Europa met een werkelijk verwoestende gevolgen!

Om te beginnen, alles wat je hoeft te doen is bind je favoriete onderlijn materiaal op het Flexi-Ring, het afstemmen van de onderlijn lengte en materiaal om de aard van het meer bed u overbevissing en het lood arrangement dat u gebruikt. Als algemene richtlijn raden we monofilamenten als onze zeer succesvolle Trick-Link en Invisi-Link voor helikopter rigs, en zachter hooklinks zoals de ontzagwekkende Ultra Skin op Covert Lead Clip (of iets dergelijks) regelingen.

 

Tot slot, alles wat je hoeft te doen is tie op een pop-up die drijfvermogen genoeg is om het tuig sectie maximaal. Je moet een kleine hoeveelheid van Critical Mass (Tungsten Putty) gevormd rond de krimpslang, dat de XT Swivel op zijn plaats houdt, zodat het tuig zakt langzaam toe te voegen aan het meer bed. Als het haakaas niet drijfvermogen genoeg de haak zal niet in staat zijn om vrij te roteren en dit zal afbreuk doen aan de rigs ultieme prestaties.

 

We algemeen de voorkeur om te gebruiken en aan te bevelen een kleine pop-up. De eenvoudigste manier om kant en klare pop-ups aanhechten van een deel van hoofdleiding of tandzijde op de haak swivel draad en trek de twee labels door het aas. Trek de tandzijde door het aas whislt het indrukken van de pop-up op de Covert Hook Swivel oog (die ervoor zorgt dat het op zijn plaats).

 

Tenslotte das een aantal oudewijvenknoop vlak met de buitenzijde van de haak aas, trim de floss 1cm blob en de tag einden met de haakaas stevig vast te zetten.

 

  • Verkrijgbaar in de maten 4 en 6.

  • 3 Ronnie Rigs per pakket.

  • Gemaakt met mat Verborgen componenten, inclusief de nieuwe XT Kwik Lok-Flexi Ring Swivels voor haakbevestiging.

  • Vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk.

Maat
  • Size 4
  • Size 6

Sluiten
Maat
Size 4,Size 6
Gardner
Nieuw
5060218458654

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking