Korda Ready Tied Krank Rig

Korda Ready Tied Krank Rig

KCR073
€ 3,29
Inclusief belasting

Met de kant en klare Krank onderlijnen is er voor elke situatie een uitvoering te vinden. Of je nu op wateren met kleinere karpers vist of op wilde wateren achter giganten aan zit. Door ze te combineren met een wafter of uitgebalanceerd haakaas ben je klaar om je droomvangst te belagen. Elke verpakking wordt geleverd met gratis Extenda bait stops. Deze maken het mogelijk de lengte van de hair aan het formaat aas aan te passen.

Maat
  • Krank 4 - 20lb Camo - micro weerhaak
  • Krank 6 - 15lb Camo - micro weerhaak
  • Krank 8 - 15lb Camo - micro weerhaak
  • Krank 10 - 15lb Camo - micro weerhaak
  • Krank 2 - 30lb Camo - micro weerhaak

Sluiten

Het uitbrengen van de Krank haak, een model met extra grote bocht die je helpt om meer aasopnames naar geprikte vissen om te zetten, was een van de meest succesvolle uit de geschiedenis van Korda. Het uitbrengen van een kant en klare rig met deze betrouwbare haak was dan ook niet meer dan een logisch gevolg. Na intensief getest te hebben om er voor te zorgen dat de rigs aan onze hoge verwachtingen voldoen kunnen wij vermelden dat vanaf juli 2015 iedereen gebruik kan maken van rigs die we zelf niet beter zouden kunnen knopenDe Krank Ready Tied Rigs zijn zowel met als zonder weerhaak verkrijgbaar. Voor het knopen van de rigs is gebruik gemaakt van het gecoate Kamo onderlijnmateriaal. Hierbij is de breeksterkte in verhouding tot het model haak gekozen. Net zoals bij Tom Dove’s favoriete rig is er boven de haak een klein stukje coating verwijderd om de haak zo genoeg vrijheid te geven.

Maat
Krank 4 - 20lb Camo - micro weerhaak,Krank 6 - 15lb Camo - micro weerhaak,Krank 8 - 15lb Camo - micro weerhaak,Krank 10 - 15lb Camo - micro weerhaak,Krank 2 - 30lb Camo - micro weerhaak
Korda
Nieuw
5060323807477

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking