Aanbieding! Avid Distance Bottle Uitbreiden

Avid Distance Bottle

Avid

Nieuw

Deze klassieker werd door vele 'Big fish anglers' gebruikt in heel Europa tijdens de jaren 90 en was toen (en nog steeds) een van de beste vormen ooit gemaakt. De Distance Bottle is perfect een goede allrounder voor veel situaties.

 

Met een super sterke en duurzame coating, is deze range van lood bestand tegen de meest extreme vormen van visserij en zal het langer volhouden dan andere soorten lood met een moderne verf afwerking.

 

Dit lood van Avid Carp is voorzien van een moderne toevoeging in de vorm van een nieuw wartel bevestigingssysteem. Bij de meeste stukken lood is de wartel aan een messing ring bevestigd, maar in plaats daarvan is de dubbele ton 'flexi' ring wartel is direct in het lood gegoten. Dit helpt het zogenaamde ' Bolt Effect' te verbeteren en ook om het in de war raken van de lijn tijdens de worp te voorkomen.

 

Alle loodjes zijn afgewerkt met het unieke 'Outline Camo' patroon welke perfect tegen allerlei soorten ondergronden wegvalt.

 

Te verkrijgen in 1.5oz tot 4oz (42 t/m 112 gram)

€ 1.76

incl. BTW

€ 1.95 incl. BTW

-€ 0.20

4eab8690a3bf416e74a448f320a1c0a6.jpg
4970368e4b8dafcab28b789b2d1946df.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

Maat1.5oz,2oz,2.5oz,3oz,3.5oz,4oz
Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.