Gardner Trick Link

Gardner Trick Link

XTL25
€ 6,99
Inclusief belasting

Stiff rigs en combi rigs hebben een geweldige track record voor het vangen van grote karper over de hele wereld. De stijfheid die het materiaal van zo'n onderlijn bezit voorkomt een verfrommeld hoopje lijn in de buurt van het haakaas. Het verbetert ook de anti-tangle eigenschappen tijdens het uitwerpen en voorkomt klitten.

 

De materialen die we in het verleden hebben gebruikt hebben enorm gevarieerd - uit het geheugen vrij leiders tot zware breeksterkte Fluorocarbon - maar tot nu toe hebben ze allemaal een compromis tussen subtiliteit en de juiste balans van stijfheid geweest.

Met de introductie van Trick-Link we denken dat we hebben de perfecte materiaal ontwikkeld! Een prachtige gekleurde, weinig geheugen monofilament onderlijn materiaal ontwikkeld om de stijfheid in evenwicht te brengen met dat kleine beetje van flexibiliteit die het mogelijk maakt het tuig precies goed af te wikkelen. We weten allemaal dat de beste presentatie van de beste kans op een beet zal geven ...

 

Waarom is het zo goed?

Ten eerste is er het mooie gecamoufleerde 'Choddy' grijs / groene kleur die past naadloos aan op de bodem van een breed scala van aquatisch milieu - met inbegrip van grind klei en zand kuilen, meren, kanalen en rivieren. Ten tweede heeft een uitstekende knoop sterkte en het is banden netjes en stoomt ook. Alle kleine tweaks die uw voltooide tuig te helpen uit te voeren om de best mogelijke potentieel ...

 

Voor het vormen van lussen raden we met behulp van 8 lus knopen of de verbeterde 'Non-Slip' lus knoop om de mooiste vormen, netste round loop en voor maximale sterkte met Gardner Trick-Link (kijk dan op de video in de video Tab voor instructies over hoe u dit knoop).

 

* Integratie lus gehechtheid aan het draaibare einde zorgt ervoor dat de haak kan efficiënter draaien en te houden met enige stijve onderlijn presentatie.

Maat
  • 0.50mm 11.3kg/25lb
  • 0.45mm 9.2kg/20lb
Kleur
  • Camo

Sluiten
Maat
0.45mm 9.2kg/20lb,0.50mm 11.3kg/25lb
Kleur
Camo
Gardner
Nieuw
1000000025323

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking