Gardner Camflex Leadcore 20m
Gardner Camflex Leadcore 20m

Gardner Camflex Leadcore 20m

PCF45S
€ 19,99
Incl. BTW

Deze nieuwe schitterende vlekjes, ultra soepel CamFlex Plummet leadcore biedt uitstekende camouflage als het gebroken gevlekt patroon breekt de visuele doorgetrokken lijn van de leadcore en helpt elke kleur leider materiaal mix effectiever in de natuurlijke aquatisch milieu.

CamFlex leadcore is voorzien van een gladde afwerking, strak gevlochten buitenste die gemakkelijk te sterk splitsen. Het heeft een super-dense (0.5mm) lood kern dat is de zachtste en meest soepel beschikbaar, die helpt ervoor te zorgen dat de leiders, gebouwd met CamFlex, vestigen spoelen naar het meer bed houden ze weggestopt. Dit betekent dat ze minder zichtbaar overdag en minder kans om te worden aangeraakt door het voeren van vissen neuzen rond het aas gebied.

Het is perfect voor alle toepassingen - van langlopende chod tuig en helikopter rigs, meer conventionele running rigs en zelfs gratis voering in marginale plekken. CamFlex biedt verhoogde slijtage en dat kan handig zijn bij het vissen in de buurt van bars, onkruid, stenen of andere onder water gevaren!

Hier bij Gardner We zijn grote fans leadcore - zoals weten dat een goed gebouwd tuig met een goede leadcore voegt niet alleen stealth naar de terminal aan te pakken, maar ook extra robuustheid. Hoe hoger diameter van een leadcore vriendelijker omdat het minder waarschijnlijk schalen heffen wij vis spelen op de bank.

* Zorg ervoor dat uw rigs zorgen voor de scheiding van de onderlijn vorm de leider - we raden goed gebouwd helikopter rigs voor dit doel en het gebruik van leadcore met een hoge kwaliteit sterke hoofdlijn om eventuele risico's verbonden aan het gebruik van een leider effectief te ontkrachten.

CamFlex is verkrijgbaar in twee breken stammen: £ 35 (15.9kg) en £ 45 (20.4kg), om alle vissen scenario's, zowel in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dekken.

  • Een zacht en soepel super-dichte lead innerlijke.

  • Weegt 3 gram per meter.

  • Gemaakt met 0.50mm lood-wire innerlijke.

  • Geleverd op 20m Spoelen.

  • 3 Camo Flecked kleuren: Camo Fleck Brown, Camo Fleck Groen en Camo Fleck Silt.

Maat
  • 45lbs
  • 45lb
Kleur
  • Camo Silt

Sluiten
Maat
45lbs,45lb
Kleur
Camo Green,Camo Brown,Camo Silt
Gardner
Nieuw
1000000005752

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking