Gardner Covert Dark Continental Mugga
Gardner Covert Dark Continental Mugga

Gardner Covert Dark Continental Mugga

DMHX8
€ 5,99
Incl. BTW

De Covert Dark Continental Mugga haken zijn voorzien van een extra sterke draad, het combineren van de oorspronkelijke Mugga verbazende hakende macht met de kracht die nodig is voor extreme situaties vissen, met verschillende specificatie verbeteringen die uitgevoerd zijn uitgerold op alle Gardner Covert Dark haak patronen.

Ten eerste, we hebben opnieuw aangegeven de vorm en lengte van de punt van de Continental Mugga haak is, zodat ze langer, slanker en veel scherper dan voorheen. De nieuwe lange spits toelopende punten zijn een belangrijke verbetering en de vorm en de punt zorgt er nu voor de haak prikken nog sneller en gemakkelijker doordringt.

Vervolgens hebben we geruild naar de nieuwe uitgeklede Covert Dark plating. Deze nieuwe afwerking biedt nog steeds uitstekend camouflage, dankzij de matte afwerking, en zorgt er ook voor dat we het scherpst mogelijke punt van de haak houden omdat het een gegalvaniseerde afwerking. De daling van de behandeling tijdens de afwerking betekent dat de punten onberispelijk en scheermes scherp blijven.

We hebben ook een upgrade naar een micro weerhaak op alle nieuwe Covert Dark Hooks. Dit biedt twee grote voordelen. Ten eerste, veel commerciële visserij vereisen vissers om patronen te gebruiken met kleine weerhaakjes zoals het is vriendelijker voor de mond van de vis, en ten tweede micro weerhaken zijn sterker als minder draad wordt uitgesneden om de weerhaak te vormen.

De 'Continental' versie van de Mugga haak is gemaakt van aanzienlijk sterker, zwaarder kaliber gesmeed, dubbel aangemaakt hoog koolstofgehalte. Hoewel de haken zijn 30% sterker de draad niet meer te zware of omvangrijke maken. Deze extra sterke draad betekent dat de Continental Mugga biedt brute kracht die nodig is voor extreme vissen situaties, zoals het vissen op grote vis in zware wiet of in de buurt van haken en ogen.

Als u het ontwerp van het Mugga haak range te bestuderen is het niet moeilijk te zien waarom de Mugga patronen bieden ongeëvenaarde vasthaken potentieel bij gebruik in combinatie met een verscheidenheid aan onderlijn materialen. De agressieve haken actie en sterke haak houdt geven ze zijn te wijten aan een combinatie van de belangrijkste functies perfect samen te werken. De combinatie van een radicale, enigszins kromme schacht en een 25˚ in gedraaide ogen veroorzaken de haak te klappen zodra de onderlijn strakker of haakoog de rand van de lip vis bereikt. Deze unieke actie betekent dat de haak stevig in de hoek van de mond of in de onderste lip zal aangrijpen zonder krimpkous toe te voegen aan een minder effectieve 'vergelijkbare' patroon te verbeteren ...

Hierna wordt de oriëntatie tussen de haak oog en de vlijmscherpe straight point schept de best mogelijke hoek aan de haak te helpen snel en veilig doordringend. Simpel gezegd, dit betekent dat je meer vis aan te landen en lijden aan minder haak trekt.

 

Sinds de lancering in 2012 van de Continental Mugga zich heeft bewezen als een buitengewoon sterke patroon dat is gegroeid in populariteit te danken aan hun betrouwbaarheid en prestaties. Als u op zoek bent naar een haak die ontzagwekkende hakende kracht combineert met uitstekende sterkte, moet u te nemen op kijkje nemen op deze ...

 

Gardner Covert Dark Continental Mugga haken zijn voorzien van:

  • Langere, scherpere chemisch geëtst straight point.

  • COVERT DARK matte afwerking.

  • Kort gebogen schacht en 25˚ in-ingeschakeld.

  • Micro Barb.

  • Gemaakt van extra sterke gesmeed, dubbel aangemaakt hoog koolstofgehalte staaldraad voor kracht.

 

NU ook in BULKverpakking beschikbaar in de maten 4 & 6 ( 20 stuks per verpakking) én iets voordeliger in prijs dus...

Maat
  • 2
  • 4
  • 6
  • 8
  • 10
  • 6 Bulkpack 20x
  • 4 Bulkpack 20x

Maat
6 Bulkpack 20x,4 Bulkpack 20x,2,4,6,8,10
Gardner
Nieuw
1000000005257

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking