Gardner Covert Dark Mugga
Gardner Covert Dark Mugga

Gardner Covert Dark Mugga

DMH6
€ 5,99
Incl. BTW

De legendarische Mugga haak patroon is cruciaal geweest in de vangst van talloze grote karper. De nieuwste Covert Dark Mugga haken hebben een facelift gekregen met een aantal belangrijke verbeteringen die ze nog beter te maken!

 

Ten eerste, we hebben volledig opnieuw aangegeven de vorm en lengte van de punt van de Mugga's, zodat ze langer zijn en veel scherper dan voorheen. De nieuwe lange spits toelopende punten zijn een enorme stap en zorgen voor de haak prikken en dringt nog sneller.

Vervolgens hebben we geruild naar de nieuwe uitgeklede Covert Dark plating. Deze nieuwe afwerking biedt nog steeds een uitstekende camouflage dankzij de matte afwerking, en zorgt er ook voor dat we de scherpst mogelijke punt op de haak te houden als het is één gegalvaniseerde afwerking en de vermindering van de behandeling tijdens de afwerking betekent dat de punten onberispelijk en scheermes scherp blijven .

 

We hebben ook een upgrade naar een micro weerhaak op alle nieuwe Covert Dark Hooks. Dit biedt twee grote voordelen. Ten eerste, veel commerciële visserij vereisen vissers om patronen te gebruiken met kleine weerhaakjes zoals het is vriendelijker voor de mond van de vis, en ten tweede micro weerhaken zijn sterker als minder draad wordt uitgesneden om de weerhaak te vormen. Dit in combinatie met de langere chemisch geëtste punt heeft de Covert Dark Mugga een echt geweldig haak gemaakt.

 

Als je kijkt naar het ontwerp van de Mugga het is niet moeilijk te zien waarom het biedt ongeëvenaarde vasthaken potentieel bij gebruik in combinatie met een verscheidenheid aan onderlijn materialen. De agressieve haken actie en sterke haak stelt dat het patroon geeft zijn te wijten aan een combinatie van de belangrijkste functies perfect samen te werken.

 

De combinatie van een radicale, enigszins kromme schacht en een 25 ° gedraaide ogen veroorzaken de haak te klappen zodra de onderlijn strakker of haakoog de rand van de lip vis bereikt. Deze unieke actie betekent dat de haak stevig in de hoek van de mond of in de onderste lip zal aangrijpen zonder krimpkous toe te voegen aan een minder effectieve 'vergelijkbare' patroon te verbeteren.

 

Hierna wordt de oriëntatie tussen de haak oog en de super scherpe straight point schept de best mogelijke hoek aan de haak te helpen snel en veilig doordringend. Gewoon, dit betekent dat je meer vis te landen.

 

Covert Dark Mugga haken zijn gebouwd met behulp van een vervalst, high carbon draad die dubbel heeft getemperd te zorgen dat ze zijn ongelooflijk sterk ten opzichte van de draaddikte.

 

Gardner Covert Dark Mugga haken zijn voorzien van:

  • COVERT DARK matte afwerking.

  • Langere, scherpere chemisch geëtst straight point.

  • Kort gebogen schacht en 25˚ in-ingeschakeld.

  • Micro Barb.

  • Vervaardigd uit gesmeed, dubbel aangemaakt, hoog koolstofgehalte staaldraad voor kracht.

Maat
  • 2
  • 4
  • 6
  • 8
  • 10
  • 6 Bulkpack 20x
  • 4 Bulkpack 20x

Sluiten
Maat
6 Bulkpack 20x,4 Bulkpack 20x,2,4,6,8,10
Gardner
Nieuw
1000000014495

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking