Over ons

Carpcube is gestart in 2012 als karperspeciaalzaak, inmiddels staan we ook ons mannetje met een ruim assortiment roofvismateriaal en een uitgebreid gamma voor de witvisser.

Onze visie is duidelijk, geen verkoopspraatjes, maar een klare kijk en een kwalitatief gamma voor een nette prijs én dienst na verkoop.

Bent u nog maar pas de hengelsport aan het ontdekken of een gepassioneerd visser in hart en nieren, voor ons is er geen verschil. Wij pogen u met raad en daad bij te staan waar nodig. Schroom zeker niet om ons te contacteren met vragen of om zelf ideeën aan te brengen, zelfs onderbouwde kritiek kan ons alleen maar helpen u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onze webshop is steeds in verandering en wordt dagelijks geüpdatet. Het loont dus zeker de moeite om geregeld de webshop te bezoeken.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn, zowel met ons gamma in Brugge, als in onze webshop!

 

Hollevoet Ludovic & Renaat Vanoost

Carpcube


Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.