Deeper Night Fishing Cover
Deeper Night Fishing Cover

Deeper Night Fishing Cover

9014 00006

Cover voor nachtvissen

’s Nachts vissen? Voeg een lichtfunctie toe aan uw Deeper. Verwissel de oorspronkelijke cover met een doorzichtige cover en kies de nachtvismodus op de mobiele applicatie.


Sluiten

Een cover voor nachtvissen is speciaal ontworpen voor Deeper Smart Fishfinder en Deeper Smart Sonars om de functionaliteit van het apparaat te maximaliseren waardoor hij ook ’s nachts gebruikt kan worden. De Cover voor nachtvissen zorgt ervoor dat een felle, knipperende LED-lamp door de doorzichtige, oranje cover heen komt zodat hij op afstand en in het donker duidelijk zichtbaar is. Op deze manier raakt u de Deeper nooit uit het oog.

De kleine en lichte cover voor nachtvissen is eenvoudig te vervangen.

 

 

Gebruikershandleiding:

  • Verwijder de oorspronkelijke cover en vervang hem door de doorzichtige;

  • Schroef de cover voor nachtvissen stevig vast zodat de waterdicht markeringen op de Deeper en de doorzichtige cover perfect overeenkomsten;

  • Zet de Night Fishing Mode aan op de Deeper App en een ultrafelle LED gaat aan.

Zorg ervoor dat de cover voor nachtvissen stevig vast en dicht zit. Als hij correct is aangebracht, wordt hij nooit nat en raakt niet beschadigd.

Cover voor nachtvissen is ideaal voor mistig, regenachtig weer. Door de feloranje cover is de Deeper zichtbaar in alle weersomstandigheden op elk moment van de dag.

Deeper
Nieuw
1000000020885

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking