Mainline Smart Liquid Fish
Mainline Smart Liquid Fish
Mainline Smart Liquid Fish
Mainline Smart Liquid Fish
Mainline Smart Liquid Fish
Mainline Smart Liquid Fish

Mainline Smart Liquid Fish

M10005

SMART Liquid is veel meer dan een vloeibare voedingsbron of lokstof. We kunnen het echt omschrijven als een actieve en intelligente attractor.

Water is dat wat er voor zorgt dat SMART Liquid begint te reageren en actief werkt. Het lost op en verspreid zich over de bodem om vervolgens ook te klimmen in de waterlagen. Dankzij de de stijgende deeltjes krijgen je een volledige column met geavanceerde compounds, vrije aminozuren, smaakstoffen en een aantal zeer hoogwaardige attractors. Dit betekent dat je karpers vanaf alle waterlevels zal prikkelen om te gaan azen.

Tijdens de ontwikkeling en het testen van deze unieke vloeistof ontdekten we dat het een enorm makkelijk te gebruiken product is. Je kan eenvoudig boilies, pellets, partikels en zelfs aas zoals hondenbrokken voorzien van een coating van de SMART liquid. Gebruik je grondvoer? Dan kan je de SMART Liquid toevoegen aan het water waarmee je het voer aanmaakt. Dankzij de unieke formule die is gebruikt is het onmogelijk om te veel te doseren. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf te experimenteren met de attractiefst mogelijke aasjes ooit. Met name bij de visserij waarbij je een onmiddellijke response nodig hebt en voor vissers die aan de slag willen met kleine hoeveelheden aas is dit een groot voordeel.

Fans van solid bags en andere PVA producten zullen blij zijn om te horen van SMART Liquid een PVA friendly product is. Dit betekent dat je het in zakjes, op sticks en tal van andere manieren kan gebruiken om zeer lokaal rond je haakaas de attractie te vergroten.

De SMART Liquid komt vanaf zaterdag 18 juli in flessen van 250ml in een CELL, FISH, FRUIT en CREAM flavour. Deze kunnen gebruikt worden om te matchen aan het aas of om het geheel een unieke twist te geven.

Let op: de in oudere video’s en op foto’s getoonde verpakkingen van de SMART Liquid die voorzien van een pompje zijn vervangen voor een spuitfles. Deze is gebruiksvriendelijk en goed af te sluiten.


Sluiten
Maat
250ml
Mainline
Nieuw
5060509814589

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking