Mainline Match Activated Coarse Pellets - 1kg Uitbreiden

Mainline Match Activated Coarse Pellets - 1kg

Mainline

Nieuw

Deze range pellets is ontworpen om een stroom van attractieve voedsel signalen door de waterlagen te verspreiden. De Activated Coarse Pellets zijn er in vier pefect op maat gesneden groottes om vis snel tot competitief aasgedrag over te halen. Hierdoor zullen ze bijdragen aan goede vangstresultaten!

Indien pellets nodig zijn, zijn de Activated Coarse Pellets de perfecte keuze. De pellets laten zich eenvoudig bevochtigen voor gebruik op een Method of Hybrid feeder. Om de attractiviteit te vergroten zijn de pellets daarnaast goed te combineren met de Mainline Sticky Syrups.

Verpakt in afsluitbare 1kg zakken om versheid te garanderen

Verkrijgbaar in 2mm, 4mm, 6mm en 8mm maten

€ 4.95

incl. BTW

301e2eceb9f0e2fbd3dbc8442dc07074.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

Maat2mm,4mm,6mm,8mm
KleurActivated Coarse Pellets
Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.