Mainline Dedicated Base Activator
Mainline Dedicated Base Activator

Mainline Dedicated Base Activator

M16015

De Mainline Dedicated Base activators zijn op maat gemaakte vloeibare attractoren die een sterk voedselsignaal uitzenden. In samenwerking met dezelfde smaak base mix maak je dan ook een perfect op elkaar afgestemde (liquids en base mix) boilie, waarbij de smaak en attractie perfect zit!

Maat
  • 300ml
Kleur
  • Cell
  • Activ-8
  • The Fuze
  • Pulse
  • The Link

Activ-8:

Zoals de naam doet vermoeden bestaan de Activ-8 basis mix uit acht actieve ingrediënten. Deze Activator is het laatste additief dat het complete systeem tot een attractief en effectief aas vormt.
Onze bijbehorende mix en Activator vormen samen een simpel te rollen en verwerken mix waarbij je geen zorgen hoeft te maken over de vangkracht van het uiteindelijke aas.
De Activ-8 Activator is de enigste vloeibare toevoeging die je dient toe te voegen aan de basis mix. Het is aan te raden de aanbevolen dosering op te volgen.

 

The Fuze:

Dit is zonder twijfel de meest complex hnv stijl mix die wij ooit ontwikkeld hebben de combinatie van de twee reactionaire producten in zowel de droge mix als de vloeibare toevoeging is uniek. Deze reactie zorgt er elke keer weer voor dat de boilie effectief is.
Een vis,vlees en kruidige smaak en een laag olie gehalte maken deze mix geschikt voor alle twaalf maanden van het jaar.

 

Pulse:

Zoals de naam doet vermoeden, is de Pulse de trigger voor bij de Pulse basis mix. Deze vloeibare liquid bevat een complex hoeveelheid attractoren die het voedselsignaal in je boilie uitzenden. De tweede laag additieven en attractoren zitten in droge vorm in de Pulse Base Mix. En beiden zijn perfect op elkaar afgestemd. We raden dan ook af andere toevoegingen nog extra toe te voegen. Houdt het simpel: Pulse Base mix met Pulse Activator. Perfecte combinatie!

 

 

Cell:

Bij Mainline zijn we trots op ons vooruit denken en de mogelijkheid om de massa een stap voor te blijven. Het resultaat hiervan is de Cell. De Cell is een compleet ander type aas dan hetgeen hiervoor is gemaakt. Het is niet op basis van melk eiwitten, vismelen of vogelvoer, maar een volgende stap in technologie. Het is ontworpen met een eiwitbron die voor vissen makkelijker te verteren is dan vismeel en vogelvoer mixen. Hierdoor wordt aasopname in elke watertemperatuur gestimuleerd. Na Cell gedurende twee jaar actief te hebben getest waren de resultaten verbluffend. Het is zelfs een feit dat onze eigen verwachtingen werden overtroffen. Nu Cell ook voor andere vissers beschikbaar is hebben zij de mogelijkheid hun resultaten naar een hoger level te brengen. Iets dat ongekend is in de ontwikkeling van visaas.

 

The Link:

Designed for use in conjunction with the Link Dedicated Base Mix, the Link Activator contains all the same 'active' and crucial ingredients in liquid form. The result is single liquid blend, containing every element required that not only simplifies the bait making process, but also provides the confidence that you are using these complex ingredients at the optimum levels for maximum performance. In fact, it is not advised to use the addition of any other flavours or additives, which could detract from the effectiveness of the bait – simply combine the dry and liquid food sources of the Dedicated Base Mix and Activator at recommended levels for assured success.

Maat
300ml
Kleur
Activ-8,The Fuze,Pulse,Cell,The link
Mainline
Nieuw
5060509814466

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking