Spro Cresta Modular Hooklength Storage Box Uitbreiden

Spro Cresta Modular Hooklength Storage Box

SPRO

Nieuw

Deze onderlijnendoos maakt het opbergen van onderlijnen eenvoudiger, sneller en overzichtelijker. In de doos bevinden zich winders waarop de onderlijn geplaatst kunnen worden.
Omdat deze winders uitneembaar zijn gaat het plaatsen en afnemen van een onderlijn snel en veel gemakkelijker dan bij de conventionele systemen waar de bevestigingsplaatsen gefixeerd en dicht bij elkaar in de doos zitten.

De bevestigingspunten voor de haken zijn perfect afgewerkt en voorzien van een zekering. Ook zijn ze fijn genoeg om zelfs een haakje nr.24 op te plaatsen. Doordat ze uit het midden op de winder zijn geplaatst, positioneren ook grotere haken met een diepe bocht perfect in het midden. Uiteraard is er rekening gehouden met voldoende ruimte voor onderlijnen voorzien van een hair, zodat deze niet uitsteken en kunnen beschadigen bij het dichtdoen. De pin voor het lusje is geheel rond en extra verstevigd. Hierdoor kunnen de lusjes indien gewenst zeer klein geknoopt worden en blijven ze mooi open staan. Elke winder biedt plaats aan mimimaal 10 onderlijnen en bij kleinere haakmodellen zelfs aan 15 of meer.

Doordat de winders uitneembaar zijn is het mogelijk enkel de onderlijnen eruit te nemen die je nodig hebt, om vervolgens de overige weer veilig op te bergen. Ook is het mogelijk de volgorde aan te passen om zo bij eventuele toevoegingen het overzicht te behouden.

De dozen en winders zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor aanraking met water geen enkel probleem vormt. Dankzij de doorzichtige kleur is in een oogopslag met gesloten deksel de inhoud zichtbaar.

€ 14.95

incl. BTW

4970368e4b8dafcab28b789b2d1946df.jpg

Snelle verzending

Correcte service na verkoop

Klantvriendelijk

Maat15x 15cm,12x 20cm
Melding sluiten

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd. Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Carpcube worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.