Gardner Intensive Care
Gardner Intensive Care
Gardner Intensive Care
Gardner Intensive Care
Gardner Intensive Care
Gardner Intensive Care

Gardner Intensive Care

INTC

Intensive Care spray is een nieuw concept in visser gericht vis zorg die kan worden gebruikt voor de behandeling van alle zoetwatervissen.

 

Het is perfect voor de behandeling van haak-bezit, zweren, tilde schalen, De zeer actieve combinatie van antibacteriële en schimmelwerende ingrediënten in deze unieke formule dringt getroffen gebieden onmiddellijk, naar het werk gaan verminderen van infectie en het assisteren bij de vissen natuurlijke genezingsproces. Dit betekent dat de Intensive Care is ideaal voor de behandeling van alle aansluiting houdt, zweren, tilde schalen, roofzuchtige wonden en paaien schade, evenals alle algemene gebieden van milde infectie. Als vissers, we raden altijd aan de behandeling van alle 'merken', hoe klein ook, als voorzorgsmaatregel stap om ervoor te zorgen dat de vis zijn in de best mogelijke conditie in de toekomst.

 

Intensieve zorg wordt geleverd in een handige fles met een pomp verstuiver spuiten cap toepassing zeer snel en gemakkelijk te maken. Er wordt 60 ml vloeistof per fles.

 

Gebruiksaanwijzingen:

Goed schudden voor gebruik. Voor alle kleine snijwondjes en schrammen gewoon spuiten op de getroffen gebieden. Bij ernstig besmette gebieden zoals diepe wonden en zweren, licht het gebied drogen voordat toepassing omdat dit zal helpen de spray volledig binnendringen. Er is geen noodzaak om vissen aan de oever aldus behandelde vissen worden teruggestuurd onmiddellijk na gebruik behouden. Veeg nozzle na gebruik (om te voorkomen dat verstopping).


Sluiten

** Vermijd het spuiten van de behandeling rechtstreeks op de vissen kieuwen. Terwijl de actieve ingrediënten in Intensive Care zijn volkomen veilig, de kieuw membranen zijn een zeer delicate orgel en het is best practice om te voorkomen dat ze te bedekken met eventuele behandelingen of karper verzorgingsproducten.

 

Waarschuwingen / advies:

Buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Vermijd contact met de ogen en niet innemen. De actieve ingrediënten in Intensive Care zijn vlek (kleur) als overtollige vloeistof in contact komt met matten, slingers en de huid komt.

Gardner
Nieuw
5060218457947

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking